Tipsa en kompis

2018-07-10

Göteborg värvar Hammarbys målspruta

Julia Zigiotti Olme har gjort stor succé i Hammarby under den damallsvenska våren. Nu står det klart att 20-åringen lämnar det sjätteplacerade Stockholmslaget för spel i SM-guldjagande tabelltvåan Göteborg under hösten.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Hammarby

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 09:01

Heta Stockholmsderbyt slutsålt

Toppmötet i allsvenskan, söndagens Stockholmsderby mellan AIK och Hammarby, är slutsålt. Det innebär att 49 115 personer kan komma till Friends arena på söndag.

Tipsa en kompis

Igår 08:32

Djurdjic: ”Jag är säker – vi vinner”

Hammarby fick bara en poäng borta mot Sirius.Nu laddar laget om för derbyt och seriefinalen mot AIK.– Jag är helt säker. Vi vinner, säger Nikola Djurdjic.

Tipsa en kompis

Monday 17 September

Publikfest på derbyt – Friends är slutsålt

Söndagens Stockholmsderby ser ut att bli en rejäl publikfest.Enligt AIK är biljetterna till matchen mot Hammarby slutsålda.

Tipsa en kompis

Monday 17 September

”Skiter faktiskt i det – inte sjumannafotboll”

UPPSALA/STOCKHOLM. Jiloan Hamad, Muamer Tankovic och Vladimir Rodic.Hammarby-trion var inte speciellt nöjda över att ha blivit utbytta i slutet av matchen mot Sirius.–Jag skiter faktiskt i det, säger tränaren Stefan Billborn.

Tipsa en kompis

Monday 17 September

För många av Bajens stjärnor vek ner sig

UPPSALA. Hammarby stod för ett av säsongens verkliga bottennapp mot Sirius - men lämnade ändå Uppsala med en poäng.Två dyrbara poäng försvann i en match där för många av Bajens stjärnor vek ner sig när det gällde som mest.FÅ BÄST KOLL: Följ Hammarby – direkt i Messenger

Tipsa en kompis

Monday 17 September

Hammarby tog inte chansen i guldstriden

Hammarby spelade 1-1 mot Sirius i Uppsala och tog in en poäng på AIK i tabelltoppen men tappade två poäng i guldstriden.

Tipsa en kompis

Monday 17 September

Hammarby tappar mark i guldstriden

Hammarby hade chansen att haka på i toppstriden.Men efter en poäng borta mot Sirius utökas avståndet till AIK.

Tipsa en kompis

Monday 17 September

Malmö FF överklagar förbundets nya beslut

På grund av Malmö FF:s spel i Europa League flyttar Svenska fotbollförbundet MFF:s match mot Hammarby från måndagen den 22 oktober till söndagen den 21 oktober.Nu överklagas beslutet.– Vi vill att den ska spelas på lördagen, säger MFF:s vd Niclas Carlnén.FÅ BÄST KOLL: Följ Malmö FF – direkt i Messenger