Tipsa en kompis

2018-07-10

Göteborg värvar Hammarbys målspruta

Julia Zigiotti Olme har gjort stor succé i Hammarby under den damallsvenska våren. Nu står det klart att 20-åringen lämnar det sjätteplacerade Stockholmslaget för spel i SM-guldjagande tabelltvåan Göteborg under hösten.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Hammarby

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 18 February

Sander Svendsens gjorde mål – när Hammarby vann

Sander Svendsen gjorde inte ett enda mål i allsvenskan den gångna säsongen.
När Hammarby klev in i Svenska cupen öppnade norrmannen upp målkontot direkt.

Tipsa en kompis

Monday 18 February

Blåstes på drömmål - sedan blev han hjälte

Först blev Sander Svendsen blåst på ett drömmål.Sedan tog norrmannen revansch - och säkrade segern i säsongspremiären för Hammarby.Cupmötet med Varberg slutade 3-0 till Bajen.

Tipsa en kompis

Saturday 16 February

Nannskog inför Svenska cupen: ”Finns tre favoriter”

Hammarby, Östersund eller Häcken. Där har ni lagen som gör upp om segern i Svenska cupen – om man ska tro SVT Sports expert Daniel Nannskog.
– Det handlar mycket om att komma åt den där Europacupplatsen, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 9 February

Alexander Kacaniklic är klar för Hammarby

Alexander Kacaniklic är klar för Hammarby.27-åringen har skrivit på ett treårskontrakt med Stockholmsklubben.– Det är skönt att det äntligen är klart och jag är oerhört glad över att vara här, säger han till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Saturday 9 February

Alexander Kacaniklic klar för Hammarby: ”Ser fram emot det otroligt mycket”

Alexander Kacaniklic har skrivit på för Hammarby. Den tidigare Premier League-yttern har skrivit på för tre år och återvänder därmed till Sverige efter att flyttat utomlands som tonåring. Hammarbys supportrar var en av orsakerna till att han valde Stockholmsklubben.
– Först och främst är det vad jag har hört om fansen och stämningen på matcherna. Jag har några vänner som spelar här redan som har berättat för mig. Det ser jag fram emot otroligt mycket.

Tipsa en kompis

Friday 8 February

Hammarby tog enkel seger nere i Turkiet

Hammarby har inlett försäsongen starkt. På fredagen vann Bajen sin andra träningsmatch i Turkiet mot japanska Shonan Bellmare med 3-1.Laget åkte dock på en skada när brassen Jean Carlos De Brito tvingades bryta matchen i slutet med en befarad lårskada.

Tipsa en kompis

Thursday 7 February

Hammarby backar efter tränarens sexistiska uttalande

Hammarbys tränare Janne Mian uttryckte sig sexistiskt i samband med en poddinspelning. Och nu tvingas klubben och Mian själv backa från sina uttalanden.
”Det här får bli en väckarklocka både för oss i ledningen och för alla medarbetare, ledare och spelare i klubben”, säger Hammarbys ordförande till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Wednesday 6 February

Hammarby visar att de vill utmana om guldet

DUBAI. Hammarby vill vara med och slåss om SM-guldet.Med värvningen av Alexander Kacaniklic visar klubben att de menar allvar.Och Hammarby har inte värvat klart. Räkna med ytterligare ett par klassvärvningar innan fönstret stänger.