Tipsa en kompis

2018-07-10

Malmö FF:s drömstart på Champions League-kvalet

Två snabba anfall, två enkla mål.Malmö FF gjorde processen kort med FC Drita i CL-kvalets första omgång.Svenska mästarna vann till slut med 0-3 efter mål av Carlos Strandberg, Arnor Traustason och Markus Rosenberg.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

21:36

Jagad Malmötalang flyttar till Kalmar FF

Flera allsvenska klubbar vill ha backtalangen Elias Olsson, 15.Nu lämnar han Husie – och Malmö.– Det känns riktigt bra att komma till Kalmar FF, säger Elias i en presskommentar.

Tipsa en kompis

Igår 10:13

MFF-basen: ”Vi får vara väldigt nöjda”

Utdömda halvvägs – sedan tog Uwe Rösler Malmö FF till tredjeplats.Nu förklarar Malmö FF:s vd Niclas Carlnén betydelsen av lyftet under hösten.–Med de mål vi har går inte betydelsen att underskatta, säger Carlnén.

Tipsa en kompis

Friday 16 November

MFF:s nyförvärv berättar: Därför nobbade jag Milan

Adi Nalic har lämnat Landskrona Bois för Malmö FF.Nu berättar talangen om förväntningarna inför säsongen, om sin sena fysiska utveckling och om varför han nobbade Milan.– Det är svårt att säga nej men samtidigt har jag alltid sagt att man inte kan utvecklas om man inte mår bra, säger 20-åringen.

Tipsa en kompis

Friday 16 November

Klart: MFF värvar ny mittfältstalang

Malmö FF förstärker laget inför nästa säsong.Adi Nalic värvas från Landskrona Bois.

Tipsa en kompis

Thursday 15 November

Fick miljonböter – så ska MFF lösa Stadionkrisen

Den dåliga planen blir ett minne blott.Nu är det bestämt vilket som blir det nya underlaget på Stadion och när bytet sker.–Högst troligt är att vi byter till samma hybrid som på träningsplanen under sommaruppehållet 2019, säger Malmö FF:s vd Niclas Carlnén.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 November

”Tyvärr spelar vi inte fotboll i Sverige då”

Malmö FF har säkrat en Europaplats till 2019.Nu ska man säkra avancemang vidare från Europa Leagues gruppspel – när den svenska tävlingssäsongen är slut.– Jag har inte varit med om det förr så jag vet inte om det är en fördel eller inte, säger Anders Christiansen.

Tipsa en kompis

Monday 12 November

Mittback skadad – Svanberg kallas in

Bolognas Mattias Svanberg ersätter Pontus Jansson i truppen inför veckans ödesmatcher i Nations League. En mittback ersätts alltså med en offensiv mittfältare.
– Sebastian Larsson och Albin Ekdal har känningar så vi har kanske större nytta av en mittfältare, säger Janne Andersson.

Tipsa en kompis

Monday 12 November

Pontus Jansson lämnar återbud

Pontus Jansson har lämnat återbud – och nu kallas i stället Mattias Svanberg in till truppen.
– Han har presterat bra i Bologna under hösten, där han spelar kontinuerligt, och jag tycker att han har utvecklats ytterligare sedan han lämnade Malmö, säger Janne Andersson i ett uttalande från förbundet.