Tipsa en kompis

2018-07-11

Tränaren bekräftar: Robin Olsen lämnar

Succé i VM och rykten om Barcelona.Priset på Robin Olsen har ökat den senaste tiden och målvakten kommer lämna FC Köpenhamn inom kort.– Vi räknar med att sälja i sommar, säger FCK:s tränare Ståle Solbakken enligt bold.dk.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

FC Barcelona

Grundat år: 1899

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

23:17

Messi och Barcelona nollades i Frankrike

Två mållösa matcher i kvällens Champions League.Man får ändå säga att Lyon lyckades hålla nollan mot Barcelona.Men det är spanjorerna som har fördel inför returen.

Tipsa en kompis

17:38

Real-profilen: ”Han är ingen fotbollsspelare”

Han har tränat både Real Madrid och Juventus.Nu kommer tränarikonen Fabio Capello med ett något oväntat utspel i debatten kring vem som är bäst.Ronaldo eller Messi?– Messi är ingen fotbollsspelare. Han är ett geni, det enda geniet i världsfotbollen, säger han enligt Goal.

Tipsa en kompis

Monday 18 February

”Har inte pratat med dem – det är lögn”

Neymar, 26, uppgavs vara desperat att få flytta tillbaka till Barcelona.Nu slår brassens pappa tillbaka.– Vi har inte pratat med Barcelona. Det är en lögn. Hans nutid är i Paris och hans framtid är i Paris, säger Neymar Sr enligt Get French Football.

Tipsa en kompis

Sunday 17 February

Rånades på smycken för miljoner - under matchen

Sillybomben Kevin Prince-Boateng gjorde hemmadebut på Camp Nou.Då länsades hans hem av inbrottstjuvar.Barça-stjärnan bestals på smycken och kontanter till ett värde av tre miljoner kronor, skriver Bild.

Tipsa en kompis

Friday 15 February

Barça tvingas stoppa nästa drömvärvning

19-åringa stjärnskottet Matthijs de Ligt vill följa med Frenkie de Jong till Barcelona, enligt Goal.Men det går inte på grund av kostnaderna, enligt Mail.

Tipsa en kompis

Friday 15 February

Messi miljardsatsar i Davis Cup – Federer kritisk

Tennisens Davis Cup förnyas.
Och Lionel Messi är en av investerarna – och Roger Federer är orolig över att klassiska turneringens varumärke kan vara i fara.

Tipsa en kompis

Friday 15 February

Barças besked: Viktiga pjäsen förlänger

FC Barcelona stormar fram på alla fronter.Nu belönas tränaren Ernesto Valverde, 55, med ett nytt kontrakt, meddelar Barça på sin hemsida.

Tipsa en kompis

Thursday 14 February

Uppgifter: Chelsea försöker kuppa till sig skyttekungen

Han är stjärnskottet i Bundesliga i vinter.Luka Jovic har kopplats ihop med Real Madrid och Barcelona.Nu uppges Chelsea ge sin in i jakten på den 21-åriga målkungen, enligt The Sun.