Tipsa en kompis

2018-07-11

Hårda orden mot HIF: "Låter sjukt – uppskattar mig mer"

Alex Timossi Andersson tog steget från Helsingborg till Bayern München tidigare än vad som var tänkt på grund av för lite speltid.Nu upplever han att den tyska storklubben uppskattar honom mer än vad HIF gjorde.– Det låter ganska sjukt när man säger det, men det är faktiskt så, säger Timossi Andersson till Helsingborgs Dagblad.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Helsingborg

Grundat år: 1907

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 15 November

Döms till 1 500 i böter för banger mot HIF-spelare

16-åringen såg Helsingborgs IF göra mål mot Landskrona Bois.Då blev han arg – och kastade in en så kallad banger på planen.Nu har han dömts till böter.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 November

Var på besök hos Hammarby i dag

Hammarby vill värva Darijan Bojanic, 24.I dag besökte HIF-mittfältaren klubben och med sig fick han ett kontraktsförslag från Bajen.Spelaren tar ett beslut om sin framtid inom de närmaste veckorna.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 November

”Han är förknippad med Helsingborg”

Helsingborgs IF är tillbaka i allsvenskan.Nu öppnar klubbens ordförande för en framtida återförening med Jordan Larsson i HIF.– Min högst personliga uppfattning är att han är förknippad med Helsingborg och är ett intressant namn, säger Azelius.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 November

”Kastade bananer och gjorde apljud”

I somras värvades anfallaren Wandersson till Helsingborgs IF och var med och tog upp klubben i allsvenskan.I podcasten Lundh berättar brassen nu om rasismen han utsattes för under sin tid i Ryssland.– Inför matchen kastade de bananer mot oss, och gjorde apljud, säger Wanderson.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

Vann skytteligan – får landslagschans

Andri Bjarnason hoppades få chansen i landslaget efter succén med Helsingborgs IF.Nu har Erik Hamrén tagit ut superettans skyttekung till mötena med Belgien och Qatar.

Tipsa en kompis

Saturday 10 November

Granen längtar efter derby mot Malmö: ”Varit kaxig”

HELSINGBORG. Helsingborgs IF vann superettan.Nu längtar HIF-kaptenen Andreas Granqvist efter heta Skånederbyn mot Malmö FF och Markus Rosenberg.– Jag har ju varit ganska kaxig i en intern video så jag har lite att se fram emot nu i den matchen, säger Andreas Granqvist med ett skratt.

Tipsa en kompis

Saturday 10 November

Säkrade seriesegern – och skytteligatiteln

HELSINGBORG. Helsingborgs IF vinner superettan.Andri Bjarnason – prisad som årets HIF:are 2018 – sänkte Varberg och vann samtidigt skytteligan.

Tipsa en kompis

Sunday 4 November

HIF missade chansen att säkra seriesegern

Helsingborgs IF missade första chansen att säkra seriesegern i superettan.Förre HIF-mittfältaren Alexander Achionioti-Jönsson satte segermål i den 90:e minuten.