Tipsa en kompis

2018-07-22

HIF har miljonskuld till kommunen

Helsingborgs IF tågar mot en uppgång till allsvenskan och har välkomnat landslagskaptenen Andreas Granqvist åter. Men ekonomin går i motsatt riktning. Enligt rapporter från Helsingborgs Dagblad har HIF slutat betala sina hyror.– Om HIF inte betalar och gör rätt för sig är det allvarligt. Verkligen, säger Fredrik Hjort till HD.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Helsingborg

Grundat år: 1907

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 16 October

Svenska mardrömmen: ”Är alldeles för billigt”

Sverige spelar en ödesmatch mot Belgien i kvalet till U21-EM.Första halvlek blev en riktig mardröm för svensk del – tvåmålsunderläge och rött kort.–Det är alldeles för billigt, säger experten Erik Edman i C More.

Tipsa en kompis

Monday 15 October

Bekräftar: Han blir HIF:s första värvning till 2019

Det som varit på gång en längre tid kommer snart att bli klart en gång för alla.Alexander Farnerud blir Helsingborgs första nyförvärv till nästa säsong.– Det som saknas är ett undertecknat kontrakt, säger HIF:s ordförande Krister Azelius till Helsingborgs Dagblad.

Tipsa en kompis

Friday 12 October

Förre HIF-hjälten drabbad av ALS

Den tidigare Helsingborgspelaren, Luton Shelton, 32, har drabbats av ALS.
Nu berättar anfallaren själv och hans familj om den tuffa kampen:– Varje patient skiljer sig åt, säger Luton till The Gleaner.

Tipsa en kompis

Wednesday 10 October

Smällen: HIF-veteranen missar resten av hösten

Inbytt när Helsingborgs IF vann seriefinalen mot Falkenberg och tog ett jättekliv mot allsvenskan.Men samtidigt skadade Andreas Landgren låret och blir borta resten av säsongen.–Det kommer att bli frånvaro ett tag för det kändes ordentligt när det väl hände, säger Andreas Landgren till HD.

Tipsa en kompis

Tuesday 9 October

Öppnar för comeback av Henke i Helsingborg

Helsingborgs IF:s nye klubbdirektör Joel Sandborg, 38, har en tydlig plan hur man ska lyfta i allsvenskan.Han ser gärna att Henrik Larssons gör comeback i HIF.– Jag vill definitivt se honom i klubben. Sedan vet inte jag i vilken roll eller hur det ska se ut, säger Sandborg.

Tipsa en kompis

Tuesday 9 October

Draget: Helsingborgs IF värvar från Rögle BK

Helsingborgs IF har hittat sin nya klubbdirektör.38-årige Joel Sandborg värvas från Rögle.– Efter tre spännande år på Rögle BK och i ishockeyns värld ska det bli väldigt roligt att ta sig an uppdraget i Helsingborgs IF, säger Sandborg till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Sunday 7 October

Vinst i seriefinalen – Helsingborg nära allsvenskan

Max Svensson stod rätt och sköt rätt med en dryg kvart spelad.
Det målet gav seger med 1–0 mot Falkenberg – vilket innebär att Helsingborg nu har ena foten i nästa års allsvenska.

Tipsa en kompis

Sunday 7 October

Granens besked om Manchester United

Helsingborgs IF väldigt nära allsvenskan.Då talar Andreas Granqvist ut om rykten om att Manchester United vill värva den svenske landslagskaptenen.– Det finns säkert ett intresse, säger Granqvist.