Tipsa en kompis

2018-07-22

HIF har miljonskuld till kommunen

Helsingborgs IF tågar mot en uppgång till allsvenskan och har välkomnat landslagskaptenen Andreas Granqvist åter. Men ekonomin går i motsatt riktning. Enligt rapporter från Helsingborgs Dagblad har HIF slutat betala sina hyror.– Om HIF inte betalar och gör rätt för sig är det allvarligt. Verkligen, säger Fredrik Hjort till HD.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Helsingborg

Grundat år: 1907

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

17:58

HIF:s kris: "Vet inte hur allvarligt det är"

Ekonomin är körd i botten och elitlicensen är i fara.Nu kommer första spelarreaktionen på krisläget i Helsingborgs IF.– Jag vet inte hur allvarligt det är, säger unge stjärnspelaren Max Svensson, 20.

Tipsa en kompis

Wednesday 12 December

Helsingborgs jättesmäll – elitlicensen är i fara

Den ekonomiska situationen i Helsingborgs IF är värre än befarat.Det egna kapitalet är utraderat och klubben ser ut att backa 13 miljoner kronor, uppger Helsingborgs Dagblad.Nu kämpar klubben för att rädda elitlicensen inför den allsvenska återkomsten.

Tipsa en kompis

Tuesday 11 December

Här är allsvenska spelprogrammet – heta premiärmatcher

Det allsvenska spelprogrammet är nu släppt. Premiäromgången bjuder på flera heta matcher – som AIK mot Östersund, Helsingborg-Norrköping samt Malmö-Häcken.

Tipsa en kompis

Thursday 6 December

CL-klubben på jakt efter Simon Thern

IFK Norrköping kan förlora ytterligare en viktig pjäs.Enligt uppgifter till Aftonbladet jagas mittfältskuggen Simon Thern av grekiska mästarna AEK Aten.

Tipsa en kompis

Friday 30 November

Allsvenska nykomlingen förstärker sin tränarstab

Helsingborgs IF tog steget upp från superettan till allsvenskan.Nu förstärks tränarstaben med Alexander Tengryd.– Jag är väldigt glad över att få jobba i en förening som tagit sig tillbaka till allsvenskan och ligger mig varmt om hjärtat, säger Tengryd i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Friday 30 November

Lämnar HIF – klar för nykomlingen

Helsingborg och Falkenberg har tagit klivet upp till allsvenskan.Nu lämnar mittbacken Carl Johansson, 24, HIF för just FFF, enligt GT:s uppgifter.Övergången offentliggörs inom kort.

Tipsa en kompis

Tuesday 27 November

Lämnade Helsingborg – trots Granens försök

Darijan Bojanic lämnar Helsingborg för Hammarby.Att få vara med och slåss om titlar lockade mittfältaren till Bajen.- Nu är det upp till mig att bevisa att jag ska ha samma förtroende här som jag fick i Helsingborg, säger han.

Tipsa en kompis

Monday 26 November

Darijan Bojanic klar för Hammarby

Darijan Bojanic lämnar Helsingborg för spel i Hammarby.