Tipsa en kompis

2018-08-04

Poya Asbaghi: ”Vi vet vad vi måste göra”

Första halvan av allsvenskan är spelad.Nu vill IFK Göteborg inleda den andra halvan med en seger.– Det kommer krävas mycket av vår offensiv, säger IFK-tränaren Poya Asbaghi inför bortamatchen mot Kalmar FF.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Kalmar FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

13:38

Kallad ”Nigerias Neymar” – nu klar för allsvenskan

Chidiebere Nwakali, kallad Niegerias Neymar, är klar för Kalmar FF.Mittfältaren har skrivit på ett fyraårskontrakt.–Kalmar känns som ett väldigt bra val för mig, säger Nwakali till KFF:s hemsida.

Tipsa en kompis

Sunday 20 January

HIF testar en ny målvakt – bänkad i Premier League

Helsingborgs IF är på väg att plocka in en målvakt som varit med i Premier League-klubben Newcastle Uniteds.28-årige Olle Söderberg, senast i Kalmar FF, ska träna med nya allsvenskarna HIF i veckan och även spela en träningsmatch.

Tipsa en kompis

Saturday 19 January

”Jag har inte mått så bra i Kalmar FF”

Henrik Rydström tvingades bort från Kalmar FF i november.Nu berättar den nye Sirius-tränaren att sista tiden i klubben var tuff.– Jag har inte mått bra i den miljön som varit i Kalmar FF, säger Rydström.

Tipsa en kompis

Friday 18 January

Kalmars heta drag: Spetsar med brasse

Pusselbitarna börjar komma på plats i Kalmar FF.Senaste nyförvärvet är en brasilianare.25-årige Rafael ”Rafinha” Gimenes da Silva har signerat ett fyraårskontrakt.– Det är en unik möjlighet, säger han till KFF:s nätsida.

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

Rydström om konflikten i Kalmar: ”För rak och tuff”

Kalmar FF-profilen Henrik Rydström tvingades bort från klubben förra året. Nu säger den nyblivne Sirius-tränaren att han helt enkelt trampade på för många tår i Kalmar.
– Jag var lite för rak och tuff, säger han i SVT:s morgonstudio.

Tipsa en kompis

Sunday 13 January

JUST NU: Rasmus Elms framtidsbesked

Rasmus Elm, 30, stannar i Kalmar FF.Efter många spekulationer förlänger nu klubbikonen kontraktet över 2019.– Jag velat avvakta lite med allt som hänt runt föreningen och se att det blir en förändring åt rätt håll, säger Elm till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Tuesday 8 January

Kritiken mot den egna klubben: ”Är skitdåligt”

Kalmar FF är fortfarande inte överens med Rasmus Elm om en kontraktsförlängning.När laget gjorde sin premiärträning inför säsongen saknades därför mittfältaren.– Jag vet inte om de har försökt så jag vet inte om de har misslyckats. Det är skitdåligt. Alla vet hur bra han är. Med respekt för alla andra spelare vi har så är han den bäste vi har och han borde ha varit klar först, säger storebror Viktor Elm till Barometern.

Tipsa en kompis

Sunday 23 December

Duon på väg bort från Kalmar: ”Är huvudspåret”

Kalmar FF-duon Mikael Dyrestam och Carl Johansson ser ut att lämna inför 2019.Det bekräftas av klubben.– När vi tittar på pusslet med mittbackar så är han inte med där, säger KFF:s sportchef Thomas Andersson Borstam till Barometern.