Tipsa en kompis

2018-08-09

MFF ersätter supportrar efter sena matchflytten

Fotbollförbundets sena flytt av matchen mellan Dalkurd och Malmö FF orsakade bekymmer och merkostnader för MFF-supportrarna.Nu meddelar klubben via SLO:n Pierre Nordberg att man kommer ersätta de drabbade supportrarna.– Det kommer bli olika sorters ersättning beroende på vilken merkostnad man haft, säger Nordberg.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 23 March

Svenska skadekrisen växer – Lustig klev av skadad

Victor Nilsson Lindelöf är skadad, Pontus Jansson likaså. I den första halveken tvingades även den ordinarie högerbacken Mikael Lustig att kliva av och ersattes med Emil Krafth.

Tipsa en kompis

Thursday 21 March

Malmö FF vann genrepet mot holländska AZ Alkmaar

Malmö FF vann allsvenska genrepet mot holländska AZ med 1-0 efter mål av Jo Inge Berget.– Det var ett bra genrep, väldigt stabilt och bra, säger Guillermo Molins, som startade på topp tillsammans med Berget.

Tipsa en kompis

Thursday 21 March

MFF lånar ut nyförvärvet – till allsvensk konkurrent

Malmö FF värvade Adi Nalic i vinter.Nu lånas den offensive talangen ut för att få speltid i allsvensk miljö.– Vi tror att detta är ett steg i rätt riktning, säger MFF:s sportchef Daniel Andersson.

Tipsa en kompis

Wednesday 20 March

MFF saknar sju spelare i allsvenska genrepet

AZ Alkmaar i allsvenskt genrep.Ett noga valt motstånd från Malmö FF – så väl för den allsvenska premiären som sommaren Europa League-kval.– Denna matchen ser vi fram emot, säger MFF:s assisterande tränare Andreas Georgson.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Fotbolls-Sverige: Malmö FF vinner allsvenskan

Regerande mästaren AIK får släppa greppet om Lennart Johanssons pokal i höst. I alla fall om den samlade svenska fotbollsexpertisen får rätt.
SM-guldet återvänder till Malmö FF – som får hårdast konkurrens från IFK Norrköping.
– Det är så det ska vara, säger Markus Rosenberg till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Experternas dom: De vinner allsvenskan i år

Malmö FF tippas vinna allsvenskan före IFK Norrköping och AIK.– Revanschlustan är så stor som den kan vara, säger Markus Rosenberg.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Hyllningen till ikonerna på Malmös nya tröjor

Malmö FF har presenterat årets matchtröja.Den ses som en hyllning till det lag som tog sig till final i Europacupen 1979.– Ett av de stoltaste ögonblick vi har i föreningen då vi var näst bäst i Europa, säger MFF:s presschef Peter Åhlander.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Uwe Rösler saknas – har åkt till Portugal

Samtliga allsvenska huvudtränare har samlats på upptaktsträffen i Stockholm – bortsett från Uwe Rösler.Malmö FF-tränaren är i stället i Portugal.– Eftersom det handlar om min tränarlicens var det här viktigt att prioritera, säger han till klubbens hemsida.