Tipsa en kompis

2018-08-09

IFK Norrköping bekräftar: ”På väg till FK Krasnodar”

IFK Norrköpings mittback Jon Fjoluson är nära ryska klubben Krasnodar. IFK Norrköping skriver själva på sin hemsida att klubben släppt i väg mittbacken för en medicinsk undersökning.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Norrköping

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:07

IFK Norrköping nollade i genrepet

Norrköping åkte på en tung förlust i det allsvenska genrepet när man förlorade med 3-0 hemma mot Rosenborg.Man kunde inte mäkta med att göra något mål – trots bra lägen i matchen.– Vi kommer till bra möjligheter för att göra mål men får inte in den, säger Norrköpings tränare Jens Gustafsson i C More.

Tipsa en kompis

Thursday 21 March

Oavgjort mot storklubben – HIF obesegrat genom försäsongen

Nio matcher har Helsingborgs IF spelat under försäsongen.Antalet förluster –noll.Efter 2–2 i genrepet mot FCK laddar nu ett obesegrat HIF för den allsvenska premiären mot IFK Norrköping.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Fotbolls-Sverige: Malmö FF vinner allsvenskan

Regerande mästaren AIK får släppa greppet om Lennart Johanssons pokal i höst. I alla fall om den samlade svenska fotbollsexpertisen får rätt.
SM-guldet återvänder till Malmö FF – som får hårdast konkurrens från IFK Norrköping.
– Det är så det ska vara, säger Markus Rosenberg till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Jakob Johansson lämnar landslaget

Jakob Johansson är nästa i raden av svenska spelare som lämnar den svenska landslagstruppen med ryggproblem. IFK Norrköpings Alexander Fransson kallas in som ersättare.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Experternas dom: De vinner allsvenskan i år

Malmö FF tippas vinna allsvenskan före IFK Norrköping och AIK.– Revanschlustan är så stor som den kan vara, säger Markus Rosenberg.

Tipsa en kompis

Friday 15 March

Malmö FF kan få gå igenom ett helvete

Malmö FF har allsvenskans överlägset bästa och bredaste trupp.Kanske den bästa serien någonsin sett.Men det betyder ingenting om 90-minutersprestationerna ser ut som mot (ett bra) Norrköping.

Tipsa en kompis

Friday 15 March

Malmö FF kollapsade totalt mot Norrköping

Vackert ledningsmål av Guillermo Molins och stort övertag i 35 minuter.Sedan totalkollapsade Malmö FF borta mot IFK Norrköping.Ett imponerande hemmalag vann till slut med förkrossande 4–1.

Tipsa en kompis

Thursday 14 March

Rösler efter AIK:s cupavancemang: ”Devalverar hela svenska cupen”

Efter cupförlusten mot Öster slog Uwe Rösler fast att MFF måste bli bättre på konstgräs och därför möter man nu Norrköping borta.Samtidigt är MFF-tränare förbryllad över att Östers möte med AIK inte tilläts spela inomhus i Tipshallen.– Jag är väldigt överraskad att det i en turnering finns två olika regler, säger Rösler