Tipsa en kompis

2018-08-09

Juventus nobbade PL-jättens sena bud

I sista stund ville Sarri återförenas med sin gamla adept – Juventus försvarare Daniele Rugani.Men Juventus nekade Chelseas höga bud.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Juventus

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

20:56

Juventus vann det historiska mötet

I toppmötet mot Fiorentina i Serie-A var det Juventus damer som vann på hemmaplanen.De gjorde de framför ett utsålt Allianz Stadium och satte där med nytt drömrekord för en italiensk ligamatch i fotboll på damsidan, enligt Sky Sports Italia.

Tipsa en kompis

17:45

Juventus vann seriefinal inför rekordpublik

Den tidigare Rosengårds- och Vittsjöspelaren Sofie Junge Pedersen blev stor matchhjälte när Juventus vann toppmötet hemma mot Fiorentina i Serie A-fotbollen. Nästan 40 000 åskådare – nytt rekord för en italiensk ligamatch i fotboll på damsidan – var på plats och såg matchen.

Tipsa en kompis

Thursday 21 March

JUST NU: Straffet efter Ronaldos gest

Cristiano Ronaldo firade Juventus kvartsfinalavancemang i Champions League med en obscen gest.Nu straffas han med böter, enligt Mundo Deportivo.

Tipsa en kompis

Thursday 21 March

Juventus undviker USA efter våldtäktsanklagelserna mot Cristiano Ronaldo

I spåren av våldtäktsanklagelserna mot Cristiano Ronaldo väljer Juventus att inte spela i USA – för att undvika att anfallaren ska nås av amerikansk polis i den pågående utredningen.

Tipsa en kompis

Wednesday 20 March

”Superaffären kan vara klar inom ett par veckor”

Liverpool kan vara på väg mot en jättekupp på transfermarknaden.Enligt uppgifter i Italien är klubben redo att sno åt sig Paulo Dybala från Juventus.

Tipsa en kompis

Monday 18 March

JUST NU: Kan stängas av för målgesten i CL

Cristiano Ronaldo firade sitt hattrick mot Atlético Madrid med omdiskuterad målgest.Nu riskerar Juventus-stjärnan att stängas av.Enligt Marca utreds Ronaldo av Uefa och får sin dom på torsdag.

Tipsa en kompis

Sunday 17 March

Förlustnollan spräckt: ”Fruktansvärd insats”

Juventus har åkt på sin första förlust i Seria A den här säsongen.Genoa nollade ”den gamla damen” efter att Ronaldo vilades helt.

Tipsa en kompis

Sunday 17 March

Ronaldo anklagas för att undvika rättsprocesserna om våldtäkt

För sex månader sedan anklagades Cristiano Ronaldo för våldtäkt i den tyska tidningen Der Spiegel.
Efter det – ingenting.
Enligt medieuppgifter undviker Juventusstjärnan både medverkan i polisutredningen och det utpekade offrets juridiska företrädare.
Cristiano Ronaldo fortsätter sin fotbollskarriär, sponsorerna fortsätter sina samarbeten och Juventusspelaren hyllas fortsatt som superstjärna.