Tipsa en kompis

2018-08-10

Modric erbjuds en makalös Inter-lön

Luka Modric kan komma att lämna Real Madrid för Inter.Nu har Milanoklubben tagit ytterligare ett steg mot att värva kroaten. Enligt The Sun erbjuder Inter Modric nästan dubbla lönen.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Real Madrid

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

21:04

Ronaldo historisk – efter nya målet

Trots våldtäktsanklagelserna fortsätter Cristiano Ronaldos framgångar på planen.Under lördagskvällen gjorde han sitt femte mål på nio matcher för Juventus – och blir därmed den förste spelaren att göra 400 mål i Europas fem största ligor.

Tipsa en kompis

15:08

Real Madrids formsvacka fortsätter – föll hemma

När Real Madrid skulle möta Levante hemma i La Liga-fotbollen så var det bara en sak som gällde för den regerande Champions League-mästaren – att göra mål. Inför matchen så hade Real Madrid gått mållöst ur fyra raka tävlingsmatcher, något som inte skett sedan 1985. Det skulle dock bli sju resor värre och förlust med 1–2.

Tipsa en kompis

15:00

Krisen i Real total – nytt bottenrekord

Krisen i Real Madrid är ett faktum.Giganterna föll hemma mot mittenlaget Levante med 1-2.Dessutom noterade laget ett nytt, historiskt rekord i att misslyckas med att göra mål: 481 minuter.

Tipsa en kompis

Thursday 18 October

Osmakliga Ronaldo- kakan väcker avsky

Cristiano Ronaldo, som själv nekar till brott, står anklagad för våldtäkt.Ett kafé i västra England försökte skämta på skandalens bekostnad – men detta slutade i en kritikstorm.

Tipsa en kompis

Wednesday 17 October

Real Madrid i protest över Barcelonamötet i USA

I augusti blev det klart att en match i La Liga kommer att spelas i USA. Nu protesterar den spanska storklubben Real Madrid mot att matchen mellan Barcelona och Girona kommer att spelas i USA.
”Det förstör integriteten i den spanska ligafotbollen”, skriver Real Madrid i ett brev.

Tipsa en kompis

Monday 15 October

Nytt kryphål kan få Ronaldo friad

Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo anklagas för våldtäkt av amerikanskanKathryn Mayorga.Ronaldo nekar till brottet – och enligt portugisiska Sabado har hans advokater hittat ett kryphål som kan få fallet nerlagt.

Tipsa en kompis

Thursday 11 October

Flickvännens kommentar väcker ilska på Instagram

För ett par dagar sedan gick fotbollsstjärnan Antoine Griezmann och hans fru Erika Choperena ut i sociala medier med att de väntar en pojke.Nu har en kommentar av Georgina Rodriguez, flickvän till Cristiano Ronaldo väckt ilska: ”Så sexistiskt” .

Tipsa en kompis

Wednesday 10 October

Ronaldos familj bryter tystnaden: ”Rättvisa”

Cristiano Ronaldo nekar till våldtäktsanklagelserna.Nu startar fotbollsstjärnans mamma och syster en kampanj för att visa sitt stöd.”Vi är med dig in i döden”, skriver systern Katia Aveiro på Instagram.