Tipsa en kompis

2018-08-10

Är överens med ny klubb – lämnar AIK

Eero Markkanens tid i AIK ser ut att vara över för den här gången. FotbollDirekt skrev i går att Eero Markkanen var i långt gångna diskussioner med Dalkurd.Enligt SportExpressens uppgifter är han nu överens med klubben. Övergången kan bli officiell inom kort.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

AIK

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 10:50

”Då kommer AIK att ha all press på sig”

Först sänkte Muamer Tankovic Örebro SK med två mål.Efter matchen skickade han en passning till "alla som tvivlat på Hammarby".– Det är en sån skön känsla när folk pratar negativt om en och vi får motbevisa dem, säger Tankovic efter segern.

Tipsa en kompis

Monday 20 August

Olsson nobbade både Ryssland och Tyskland

Kristoffer Olsson stannar i AIK - trots att en klubb i Ryssland och en klubb i tyska Bundesliga ville köpa loss honom sommar.Mittfältaren menar att det inte varit svårt att nobba anbuden.- Nej, det har det inte varit. Jag har inte haft en tanke på att lämna i sommar, säger han.FÅ BÄST KOLL: Följ AIK Fotboll – direkt i Messenger

Tipsa en kompis

Sunday 19 August

30:e raka matchen utan förlust för AIK

AIK trummar på i toppen av tabellen.Efter två mål av Henok Goitom inkasserade laget sin 30:e raka match utan förlust mot Brommapojkarna på söndagskvällen.

Tipsa en kompis

Sunday 19 August

Goitom frälste AIK – för tredje matchen i rad

Matchens enda mål mot Kalmar. Matchens enda mål mot Elfsborg. Nu stod Henok Goitom för en dubbel när AIK slog Brommapojkarna med 2-0.

Tipsa en kompis

Sunday 19 August

Tränaren rasande –  uppvisad på läktaren

Luis Pimenta var rasande i halvtidsvilan mot AIK.BP-tränaren sågs rusa in på planen för att prata med domarna.Kort därefter visades han upp på läktaren.

Tipsa en kompis

Friday 17 August

JUST NU: Nätar i sin andra match

Eero Markkanen har presenterat sig som målskytt för Dalkurd.I Uppsalamötet mellan Sirius och Dalkurd slog den förre AIK-spelaren till.– Eero Markkanen blir målskytt efter ett alldeles lysande förarbete av Ahmed Awad, säger C Mores kommentator Mats Lilja.

Tipsa en kompis

Friday 17 August

Yasin: ”Trots det så gnällde jag aldrig”

Ahmed Yasin lämnade AIK för spel i Al Khor Sports Club.Nu berättar mittfältaren om nya livet i Qatar, varför han bröt kontraktet med AIK, varför han inte lyckades lika bra som i BK Häcken och hyllningarna från supportrarna.- Jag gnällde aldrig trots att jag ibland fick spela på fyra olika positioner under en och samma match, säger Yasin.

Tipsa en kompis

Monday 13 August

Gulddrömmen lever i högsta grad för Bajen

NORRKÖPING. IFK Norrköping mötte Hammarby i den största matchen i sta'n sedan 2015.Och vinnaren blev...AIK.Norrköping visade varför de inte kommer att vinna SM-guld det här året heller - medan Hammarby inte lär vara alltför missnöjda med 0-0.Bajens gulddrömmar lever i allra högsta grad.