Tipsa en kompis

2018-08-10

”Det är en skam – det är kört nu”

Graham Potter nekades chansen till sin drömvärvning av Swanseas klubbledning.Nu har den forna Premier League-klubben försatts med krisstämpel.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

00:39

Unitedikonen rasar: ”Har gjorts till åtlöje”

Kritiken mot Manchester United och José Mourinho verkar aldrig ta slut.Just när man trodde att det svalnat kommer Manchester United-legendaren Paul Ince med en glödande het svada i en krönika för Paddy Power:”Ed Woodward, José Mourinho och Paul Pogba: Allt är en enda röra”.

Tipsa en kompis

17:26

Uppgifter: De slåss om Chelsea-stjärnan

Marcos Alonso har varit en viktig kugge i Chelsea det senaste året.Nu rycker två La Liga-giganter i spanjoren.FÅ BÄST KOLL! Missa inga nyheter om ditt favoritlag – få största nyheterna i Messenger

Tipsa en kompis

Igår 09:14

Mino Raiolas utspel: "Borde sälja Pogba”

Paul Scholes var inte nöjd med Paul Pogbas attityd i Manchester United-tröjan.Nu har agenten Mino Raiola gett sig in i debatten.

Tipsa en kompis

Igår 08:54

Bråket i Arsenal – efter besluten

Nye tränaren Unai Emery börjar göra avtryck i Arsenal.Hans senaste beslut har rört om i klubben – rejält.

Tipsa en kompis

Igår 00:24

Nya beskedet om Zidane-uppgifterna

Efter kritiken mot den egna klubbledningen och förlusten mot Brighton har Mourinho ryktats ersättas av Zinedine Zidane.Men José Mourinho sitter säkert i Manchester United, uppger källor nära klubben till ESPN.

Tipsa en kompis

Monday 20 August

Hälsenan av för Citys målvakt

Manchester Citys målvakt Claudio Bravo är skadad och blir borta från spel ett bra tag framöver. 35-åringens hälsena har gått av.

Tipsa en kompis

Monday 20 August

De kommer ha många av sina bästa dagar i år

Efter krossade titeldrömmar och flodvis av tårar står Liverpool redo att utmana City i ligaspelet i år.En mangling i första matchen, en sen punktering i den andra.Men Liverpool ser ruggigt bra ut.FÅ BÄST KOLL! Följ Liverpool – direkt i Messenger

Tipsa en kompis

Monday 20 August

Liverpool vann jämnt möte

Liverpool har inlett säsongen på ett övertygande sätt. Två vinster av två möjliga. Men dagens vinst var ingen lätt historia. Det skulle krävas en straff och en frilägesutvisning för att besegra Crystal Palace.