Tipsa en kompis

2018-08-10

”Det är en skam – det är kört nu”

Graham Potter nekades chansen till sin drömvärvning av Swanseas klubbledning.Nu har den forna Premier League-klubben försatts med krisstämpel.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

14:44

Ranking: Premier Leagues mest irriterande supportrar

Premier League-klubbarna har supportrar både hemmavid och ute i världen. I Wavertree i Liverpool och Gränna i Sverige.Många har en och samma sak gemensamt: de är väldigt, väldigt irriterande. På väldigt olika vis.Jag vet vilka fem toppklubbar i Premier League som har de allra mest påfrestande fansen. Varning – du kommer att känna igen dig.För mer initierat material om Premier League – köp Premium.

Tipsa en kompis

12:24

Svenska utspelen – mot Norge: ”Inte Lagerbäck”

Sverige vann hemma mot Rumänien och nu väntar Norge borta på tisdag.Ett möte som blir extra prestigeladdat av flera anledningar.En av anledningarna stavas Lars Lagerbäck.– Det är Norge som är prestigen, inte Lagerbäck, säger Sebastian Larsson.

Tipsa en kompis

11:53

Bomben: ”Pogba lämnar i sommar”

Paul Pogba kan vara på väg bort från Manchester United.Enligt spanska AS har superstjärnan beslutat sig för att lämna klubben i sommar.

Tipsa en kompis

11:14

”Är helt fruktansvärt för alla unga där ute”

Premier League-stjärnan Fabian Schär slogs medvetslös under EM-kvalet – och tilläts ända spela vidare.Nu väcker beslutet ilska i England.

Tipsa en kompis

00:03

Man United kan sno åt sig VM-stjärnan

Hirving Lozano har gjort succé i holländska PSV.Nu kan Manchester United snuva Napoli på mexikanens signatur.

Tipsa en kompis

23:00

Dumpas från Liverpool – efter bara en säsong

Naby Keita har bara spelat en säsong för Liverpool.Men nu uppges klubben vilja dumpa 24-åringen – och kan tänka sig att gå back med 100 miljoner kronor.

Tipsa en kompis

Igår 09:50

Unga duon hyllas av Larsson

I lördagens match mot Rumänien fick flera orutinerade landslagsspelare chansen. Efter matchen hyllade den mer rutinerade mittfältaren Sebastian Larsson både Robin Quaison och Alexander Isak.
– Det är killar som har kommit in med stort självförtroende, säger han till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Saturday 23 March

”Många som tycker jag är spännande”

Framtiden är här.Alexander Isak, 19, gjorde i sin tävlingsdebut för A-landslaget och var några få centimeter rumänska fingrar från att bli målskytt.– Isak har något som vi inte haft i truppen, säger Sebastian Larsson.