Tipsa en kompis

2018-08-10

Dansk högerback till krisdrabbade Elfsborg

För tre år sedan blev han utkonkurrerad i Bröndby av Elfsborgs förre lagkapten Johan Larsson.På fredagen presenterades Frederik Holst, 23, som ny högerback i just Elfsborg.Dansken, som närmast kommer från holländska Sparta Rotterdam, har skrivit på ett tvåårskontrakt med boråsarna.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Elfsborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

10:39

”Det var det svåraste beslutet i hela mitt liv”

Johan Larsson, 28, har gjort sitt i Bröndby.Efter fyra år i danska klubben har den förre Elfsborgsbacken meddelat klubbledningen att han lämnar.– Det var det svåraste beslutet i mitt liv att tacka nej till en förlängning, säger Johan Larsson till klubbens hemsida.– Vi hade gärna sett att han fortsatt sin karriär här, men Johan känner att tiden är mogen för att testa sina vingar någon annanstans och det har vi full respekt för, säger Bröndbys sportchef Troels Bech.

Tipsa en kompis

Sunday 25 November

Oavgjort i Serie A:s svenskmöte

Sampdorias Albin Ekdal spelade, precis som Genoas Oscar Hiljemark hela matchen när lagen möttes i ett hett Genua-derby. Matchen slutade 1-1 och de båda landslagssvenskarna delade broderligt på poängen.

Tipsa en kompis

Tuesday 30 October

Elfsborg säkrade kontraktet – men sågade insatsen hemma

Elfsborg säkrade kontraktet och spelar allsvensk fotboll även 2019.Men det blev bara 0-0 hemma mot Dalkurd – inför knappt 4 500 åskådare.–Fotboll är en sport, men det är också underhållning, säger Stefan Ishizaki, 36.

Tipsa en kompis

Tuesday 23 October

Olycksminuter sänkte Niklas Hults AEK Aten

Hemma i Bundesliga har giganten Bayern München öppnat säsongen med två överraskande förluster.Bättre fungerar det i Champions League.Bayern malde ned AEK Aten, vann med 2–0 och är på god väg mot åttondelsfinal.

Tipsa en kompis

Thursday 18 October

Efter ”hånet” – nu skickar frun ny pik till Svensson

GÖTEBORG. Löpbandsföljetongen kring Anders Svensson, 42, fortsätter.Nu har den förre landslagsstjärnan fått ett nytt.Då öppnar hans fru för en ny försäljning på Blocket.

Tipsa en kompis

Wednesday 10 October

Elms fina gest till laget för funktionshindrade

Fotbollsskorna ligger på hyllan.Nu auktionerar David Elm ut sina gamla tröjor till förmån för Kalmar FF:s lag för funktionshindrade.– Jag brinner för det här laget eftersom det är viktigt att alla ska vara välkomna, säger Elm.

Tipsa en kompis

Tuesday 9 October

Fruns Blocket-hån mot Anders Svensson hyllas

När Emma Svennson, fru till före detta fotbollsspelaren Anders Svensson, fick i uppdrag att sälja makens löparband – passade hon på att skicka en pik."Hans knän och rygg behöver ett lite mjukare band (har ni hört så dumt?), skriver hon.
Nu hyllas hon av Anders Svenssons följare på Instagram.

Tipsa en kompis

Thursday 20 September

Mardrömmen fortsätter: Nattsvarta MFF-siffror

Malmö FF:s nattsvarta bortafacit fortsätter.Det blev förlust med 0-2 borta mot Genk i Europa League-premiären.Lagets tionde raka förlust i CL- och EL-gruppspel.– De skapade inte speciellt mycket, säger experten Anders Svensson i Kanal 9.