Tipsa en kompis

2018-08-13

Kamp mot klockan för HIF:s senaste värvning

Markus Holgersson kan debutera för Helsingborg mot Örgryte – under förutsättning att han blir spelklar.Nyförvärvet finns med i matchtruppen där nye anfallaren Wanderson saknas.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Örgryte

Grundat år: 1892

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 2 March

”Jag är AIK-spelare i dag och framöver”

Robin Jansson har kopplats samman med MLS-klubben Orlando City.Mittbacken bänkades hemma mot Örgryte IS - och Rikard Norling medgav efter matchen att ”det har varit något på gång”.Själv är huvudpersonen fåordig om uppgifterna i media.– Jag är en AIK-spelare i dag och framöver, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 2 March

Svenska mästaren vidare i Svenska cupen

AIK är klart för kvartsfinalen i svenska cupen efter seger med 1-0 hemma mot Örgryte. Men det satt långt inne.

Tipsa en kompis

Saturday 2 March

AIK vidare i cupen – efter stort drama

AIK är klart för kvartsfinal - efter en dramatisk tillställning mot Örgryte.Inhopparen Henok Goitom tog AIK vidare med sitt 1-0-mål i den 84:e minuten.

Tipsa en kompis

Friday 1 March

AIK: guldhjälte saknas från start – nära MLS

Robin Jansson är nära att bli såld till Orlando City i MLS, det avslöjade Sportbladet under fredagen.Enligt SportExpressens uppgifter är en affär i princip klar och mittbacken spelar inte morgondagens cupmatch mot Örgryte.

Tipsa en kompis

Thursday 28 February

Obasi riskerar missa fler matcher för AIK

Chinedu Obasi missade cupmatchen mot Norrby.Enligt Rikard Norling är anfallaren osäker inför Örgryte hemma.– Det är ett frågetecken fortsatt på Obasi, säger Norling.

Tipsa en kompis

Monday 25 February

Svaret efter anklagelserna om rasism: ”Går till botten”

GÖTEBORG. Jönköpings Södras spelare Alexander Jallow, 20, och Amir Al-Ammari, 21, berättar att de utsattes för rasism under söndagens cupmöte med Örgryte.Nu utreder Öis händelsen.”Vi kommer fortsätta att undersöka och verkligen gå till botten med detta”, skriver klubben i en kommentar.

Tipsa en kompis

Monday 28 January

Brassestjärnan tillbaka i Örgryte

Ailton Almeida, 34, är tillbaka i Öis.Klubbens före detta skyttekung presenterades på måndagskvällen.Brasilianaren, som 2006 såldes till Köpenhamn för 30 miljoner kronor, har skrivit på för Öis.

Tipsa en kompis

Friday 4 January

Stojan Lukic lägger av – blir tränare i Örgryte

Stojan Lukic, 39, lägger handskarna på hyllan och blir assisterande tränare i Örgryte.– Jag ser redan fram emot att börja jobba hårt, säger han.Nu vill klubben värva en målvakt från Malmö FF, uppger GP.