Tipsa en kompis

2018-08-27

Nanne Bergstrand drabbad av utmattningsdepression

Nanne Bergstrand är ju sjukskriven från tränarjobbet i Kalmar FF. Inte förrän nu har det givits någon förklaring utåt. Idag säger klubbchefen Mattias Rosenlund att det handlar om utmattningsdepression. Det skriver P4 Kalmar.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Kalmar FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 11 March

El Kabir klar för Kalmar

Moestafa El Kabir är tillbaka i svensk fotboll. Han har skrivit på ett kontrakt med Kalmar FF som gäller fram till sommaren. – Jag är här för att göra mål och har mycket erfarenhet som jag kan bidra med till de unga spelarna i truppen, säger han till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Monday 11 March

JUST NU: El Kabir klar för ny allsvensk klubb

Moestafa El Kabir är klar för Kalmar FF.Anfallaren har skrivit på ett korttidskontrakt och presenterades vid lunchtid på måndagen.

Tipsa en kompis

Saturday 9 March

Antonssons målform räddade Malmö FF

Markus Rosenberg och Guillermo Molins skadad.Då gjorde Marcus Antonsson mål för fjärde gången i rad mot svenskt motstånd och lättade Malmö FF:s anfallsångest.–Det är skönt att bygga vidare på det, säger Antonsson om sin målform efter 2–1 hemma mot Kalmar FF.

Tipsa en kompis

Saturday 9 March

Skyttekungen är klar för allsvenskan igen

Moestafa El Kabir är klar för Kalmar FF.Enligt Kvällspostens uppgifter är parterna överens om ett korttidskontrakt och övergången presenteras i början av nästa vecka.– Vi får se, säger Kalmars sportchef Thomas Andersson Borstam på frågan om El Kabir presenteras snart.

Tipsa en kompis

Friday 8 March

Uppgift: El Kabir på väg till allsvenskan - igen

Moestafa El Kabir uppges vara på väg tillbaka till Sverige.Enligt Barometern är anfallaren aktuell för ett korttidskontrakt med Kalmar FF.– Inga kommentarer, säger El Kabir till Kvällsposten.

Tipsa en kompis

Wednesday 6 March

Räddningen för Kalmar FF: ”Klarat oss max några år”

Arenaförsäljningen räddade Kalmar FF.En budgeterad förlust på närmare 13 miljoner stannar vid ett minus på 5,4 miljoner.– Försäljningen var helt nödvändigt för vår fortsatta existens, säger KFF:s klubbchef Mattias Rosenlund.

Tipsa en kompis

Saturday 16 February

Elms nya fullträff – smekte in frispark i Kalmars seger

Rasmus Elm visade sin klass när Kalmar FF slog Dynamo Brest.KFF-stjärnan smekte in en frispark redan efter åtta minuter.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 February

KFF:s spetsvärvning lämnar träningslägret

Kalmar FF:s nyförvärv Chidiebere Nwakali har fortfarande inte spelat en minut under försäsongen.Nu har han lämnat klubbens träningsläger i turkiska Belek på grund av sjukdom.– Det smidigaste sättet är att flyga honom till Nigeria för vidare behandling, säger KFF-tränaren Magnus Pehrsson på klubbens hemsida.