Tipsa en kompis

2018-08-27

Nanne Bergstrand drabbad av utmattningsdepression

Nanne Bergstrand är ju sjukskriven från tränarjobbet i Kalmar FF. Inte förrän nu har det givits någon förklaring utåt. Idag säger klubbchefen Mattias Rosenlund att det handlar om utmattningsdepression. Det skriver P4 Kalmar.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Kalmar FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

22:18

Rydström får gå – inte levt upp till förväntningarna

Kalmars tränare Henrik Rydström har inte levt upp till förväntningarna, enligt klubbledningen. Efter beslut från en enhällig styrelse har klubben valt att inte låta klubbikonen fortsätta som huvudtränare i den allsvenska klubben.

Tipsa en kompis

21:46

Henrik Rydström lämnar Kalmar FF

Han tog över när Nanne Bergstrand sjukskrevs i somras.Men det blir ingen fortsättning i Kalmar FF för Henrik Rydström, 42.På sin hemsida meddelar Kalmar FF att Rydström inte får något nytt kontrakt.

Tipsa en kompis

Saturday 17 November

Jagad Malmötalang flyttar till Kalmar FF

Flera allsvenska klubbar vill ha backtalangen Elias Olsson, 15.Nu lämnar han Husie – och Malmö.– Det känns riktigt bra att komma till Kalmar FF, säger Elias i en presskommentar.

Tipsa en kompis

Monday 12 November

AIK krävs på pengar – efter guldfirandet

AIK:s firande av sitt SM-guld fick stora konsekvenser för hemmalaget Kalmar FF.I den vilda glädjen gick delar av bortaläktaren sönder och gräsmattan är till stora delar förstörd.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

De kan lämna AIK efter SM-guldet

AIK säkrade sitt tolfte SM-guld borta mot Kalmar FF.Men redan till nästa säsong kan mycket hända i AIK:s trupp.SportExpressen reder ut läget laget, vilka som ser ut att stanna och lämna.Redan nu står det klart att Haukur Hauksson och Denni Avdic lämnar "Gnaget."

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

AIK tar SM-guld –  oväntad målhjälte

AIK är svenska mästare igen.Gnaget säkrade sitt tolfte SM-guld borta mot Kalmar FF efter att Robin Jansson nickat in avgörandet i slutet på den första halvleken.– Det är helt underbart, säger Robin Jansson.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

Kaos utanför arenan – inför gulddramat

KALMAR/STOCKHOLM. Uppskattningsvis runt 8000 AIK-supportrar är på plats i Kalmar för att bära fram sitt lag till SM-guld.Med bara minuter kvar till matchstart har flera AIK:are inte kommit in på arenan.– Det är fullt pådrag där ute, det är många som inte har kommit, säger Jonas Svendsén, säkerhetsansvarig i Kalmar FF.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

Dramat innan avspark – saknas på värmningen

AIK gick ut med att Sebastian Larsson startar mot Kalmar FF.Men med en halvtimme kvar till avspark fanns mittfältaren inte med på uppvärmningen. Samtidigt värmde Denni Avdic upp.Följ guldstriden i allsvenskan - live på C More (extern länk)