Tipsa en kompis

2018-08-29

Prahl kliver in hos jumbon Trelleborg

Trelleborg har elva matcher utan seger och ligger sist i Allsvenskan. Nu vidtar klubben åtgärder och tar hjälp av Tom Prahl.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Trelleborg

Grundat år: 1926

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 24 June

Efter tunga starten – TFF värvar försvarare

Trelleborgs FF går tungt i superettan.Men nu plockar klubben in förstärkning för att vända på skutan.Den 24-årige serben Bozidar Velickovic är klar för klubben.

Tipsa en kompis

Sunday 23 June

Mjällbys formsvacka - föll i toppmatchen

Nykomlingen Mjällby åkte på andra raka förlusten mot Brage i superettans toppstrid.– Vi tillät för mycket, det var som om spelarna hade gått på semester för två veckor sedan, säger Mjällbys tränare Milos Milojevic.Samtidigt nollades Trelleborg av Jönköpings södra.

Tipsa en kompis

Saturday 8 June

Beskedet: Så ska TFF handla för miljonerna

Efter 0-0 mot Degerfors på Vångavallen är Trelleborgs FF:s tränare Peter Swärd tydlig.Nu ska klubbledningen öppna kontot och plocka ut en del av de 50 miljonerna som storsponsorn Mellby Gård skänkte i vintras.– Vi ska spetsa laget, säger Swärdh.

Tipsa en kompis

Saturday 8 June

Pingstfesten uteblev – mållöst i Trelleborg

Pingstafton – men ingen feststämning.Trelleborgs FF och Degerfors höjde inte fotbollstemperaturen på Vångavallen.0-0 och ännu en match i superettan som inte behöver arkiveras.

Tipsa en kompis

Sunday 2 June

Ny vinst för TFF – lyfter i tabellen

Trelleborg tog årets första bortavinst på söndagen när Brommapojkarna besegrades med 3-2.Segern innebär att TFF lämnar bottenstriden i superettan.

Tipsa en kompis

Sunday 26 May

Hörbergs sena kvittering räddade poäng för TFF

Trelleborgs FF gick länge mot en oväntad förlust hemma mot krisande Östers IF.Men Felix Hörbergs 1–1-mål såg till att det slutade med delad pott – och fortsatta problem i tabellen för båda lagen.

Tipsa en kompis

Sunday 19 May

Förlust igen – femte matchen i rad utan seger för Örgryte

Öis var i onsdags det första laget som tog poäng mot serieledande Varberg.Men i nästa match blev 1–2-stryk mot Trelleborg, i andra änden av serien.– Det känns rätt surt och jobbigt får jag väl erkänna. Men jag tycker att killarna gör en jävligt fin match, säger Öis-tränaren Thomas Askebrand till GP.

Tipsa en kompis

Sunday 19 May

ÖIS tunga svit fortsätter – efter sent avgörande

Inhopparen Dennis Antwi blev sen matchhjälte för Trelleborg på Vångavallen.Hans avgörande nick mot Örgryte gör att Göteborgslagets segerlösa svit fortsätter.–Det känns rätt surt och jobbigt, säger ÖIS-tränaren Thomas Askebrand till GP.