Tipsa en kompis

2018-08-29

Prahl kliver in hos jumbon Trelleborg

Trelleborg har elva matcher utan seger och ligger sist i Allsvenskan. Nu vidtar klubben åtgärder och tar hjälp av Tom Prahl.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Trelleborg

Grundat år: 1926

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

08:46

Elfsborg på jakt efter Trelleborgsanfallaren

Elfsborg slutade på en tolfteplats i årets allsvenska.Till nästa säsong väntas klubben plocka in en del nya namn. Enligt uppgifter till SportExpressen är Deniz Hümmet ett av namnen som Elfsborg överväger att förstärka anfallet med. Parterna har träffats och diskussioner förs.Men det finns även ett turkiskt intresse för anfallaren.

Tipsa en kompis

Tuesday 4 December

Pode om konflikten i TFF: ”Framförde synpunkter”

Marcus Pode, 32, får inte stanna kvar i Trelleborgs FF.Nu berättar han om konflikten mellan spelarna och tränarteamet när TFF åkte ur allsvenskan.– Jag framför synpunkter för egen del, men även för övriga spelare, säger Pode.

Tipsa en kompis

Monday 3 December

Sparkade tränaren: "Stolt över arbetet"

Patrick Winqvist, 42, kickades som tränare i Trelleborgs FF.Nu berättar han om känslorna efter beskedet.– Jag är stolt över arbetet jag gjort i TFF under fyra år, säger Winqvist.

Tipsa en kompis

Wednesday 28 November

MFF:s vassaste vapen: hysteriska målformen

Sedan Marcus Antonsson kom till MFF har han på 17 matcher från start gjort elva mål.Inför Genk-mötet värmde anfallaren upp med ett hattrick i den hemliga träningsmatchen mot Trelleborgs FF.–Det fortsatte att bygga på ett självförtroende som redan är högt, säger Antonsson.

Tipsa en kompis

Sunday 25 November

Här spelar MFF en hemlig testmatch

På torsdag möter Malmö FF belgiska Gent i en glödhet Europa League-duell.Då genrepar MFF med en hemlig träningsmatch mot Trelleborgs FF.Söndagens möte med TFF har föregått av hysch-hysch och dimridåer från båda lagen.

Tipsa en kompis

Friday 16 November

Sparkas som tränare – efter stora problemen

Nu är det klart.Patrick Winqvist tvingas lämna rollen som huvudtränare för Trelleborgs FF.– Efter de analyser vi nu gjort av säsongen har vi kommit fram till att vi behöver en förändring i huvudtränarrollen inför nästa säsong, säger TFF:s klubbdirektör Mattias Kronvall i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 November

Uppgifter: Han sparkas efter allsvenska fiaskot

Trelleborgs FF åkte ur allsvenskan.Nu uppges lagets tränare Patrick Winqvist få sparken.– Jag svarar inte på några frågor för stunden. Det är en process som är i gång, vi är inte klara med den processen, säger Bo Andersson från TFF:s styrelse till FotbollDirekt.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

Winqvist vill stanna i TFF: ”Jättestort misslyckande”

Trelleborgs FF åkte ur herrallsvenskan som solklar jumbo.Men huvudtränaren Patrick Winqvist har tänkt vara kvar trots det sportsliga misslyckandet och degraderingen till superettan.– Det är ett läge vi har ett ansvar för att lösa, säger han.