Tipsa en kompis

2018-09-02

Vad ni än gör, Dif: Förlora inte Özcan

Derbyspöke? Vilket derbyspöke?Kris? Vilken kris?Erik Johansson har spelat fram till tre mål, Hammarby har fallit, Özcan Melkemichel har rest på sitt Djurgården och borstat av sina spelare.Vad ni än gör: Förlora honom inte.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Falkenberg

Grundat år: 1928

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 3 June

”Min första tanke var inte att komma hem”

Mikael Boman återvänder till svensk fotboll.Skyttekungen är klar för gamla klubben Halmstad efter en tuff tid i Danmark.– Vi kom överens om att det vore bra för mig att hitta något nytt. Min första tanke var inte att komma hem till Sverige och spela i Superettan om jag ska vara ärlig, erkänner han och berättar vad det ändå var som fick honom att välja HBK.

Tipsa en kompis

Saturday 1 June

Efter Halmstads tunga start – skyttekung nära comeback

Bottenstrid och en sparkad tränare.Superettan har inte börjat som Halmstad hoppades.Men nu kan nödvändig förstärkning vara på väg. Enligt Hallandsposten är nämligen anfallaren Mikael Boman nära en comeback till HBK.

Tipsa en kompis

Saturday 1 June

Sjunde krysset för Kalmar i Falkenberg

De kom till spel med en förhoppning om en hedersam våravslutning. Men mållöst och delad poäng mellan Falkenberg och Kalmar gör inget av lagen lyckliga.

Tipsa en kompis

Thursday 30 May

Klart: Lämnar utan att ha gjort ett mål

Moestafa El Kabir lämnar Kalmar.På grund av förhandlingar med en annan klubb finns han inte tillgänglig för spel mot Falkenberg på lördag.–Jag är tacksam hur jag och min familj blivit omhändertagen sen dagen vi kom till Kalmar, säger El Kabir.

Tipsa en kompis

Tuesday 28 May

Sverige tog enkel seger mot Sydkorea

Sveriges besegrade Sydkorea med 4-0 i den stängda landskampen som ägde rum i Falkenberg. Nilla Fischer saknades på grund av sjukdom.
– Nilla var med här i Falkenberg men vi tog beslutet inför matchen att inte belasta henne med matchspel efter hennes förkylning, säger förbundskapten Peter Gerhardsson till förbundets hemsida.

Tipsa en kompis

Saturday 25 May

Varnades för maskning efter 16 (!) minuters spel

Långa inkast, god tid vid fasta situationer, fokus på omställningar och starkt duellspel.Falkenbergs FF tog en viktig poäng borta mot Helsingborg, men tappade både ledningen och fick målvakten Johan Brattberg varnad tidigt.– Jag får dra honom i örat, säger FFF-tränaren Hans Eklund.

Tipsa en kompis

Saturday 25 May

HIF-kaptenens kritik mot supportrarna: ”Stötta oss”

Markus Holgersson skrädde inte orden efter Helsingborgs kryss mot Falkenberg.Ytterbacken var ganska nöjd med sitt lags insats, men desto mindre nöjd med de egna supportrarna.– Det hade varit roligt om de hade stöttat oss i stället, säger HIF:s besvikne lagkapten.

Tipsa en kompis

Saturday 25 May

Ljung om avgångsropen: ”Det är ett fritt land”

Efter 1-1 mot bottenkollegan Falkenberg var hemmapubliken i Helsingborg allt annat än nöjd med sitt lag.Exempelvis buades laget ut efter slutsignalen, samtidigt som Per-Ola Ljung fick höra rop om avgång.– Det är inte första gången jag hör det, säger HIF-tränaren.