Tipsa en kompis

2018-09-12

Avslöjat – så fuskar engelska klubbarna

Har du också häpnat över åskådarsiffran på en fotbollsmatch?BBC:s granskning visar nu hur flera Premier League-klubbar trixar med publiksiffrorna.Syftet?Att öka de kommersiella intäkterna och attrahera sponsorer, menar fotbollsekonomen Rob Wilson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

19:58

Årspremiär – då förberedde Rösler för nytt EL-gruppspel

En månad kvar till stormötet mot Chelsea på Stadion.Då avslutade Uwe Rösler en infernalisk träningsvecka med årets första match – allt för att MFF ska vara så starkt det bara går i Europa League-kvalet i sommar.–På 57 dagar till sommaren kan vi komma att spela 17 matcher. Vi måste förbereda oss för den situationen, säger Rösler.

Tipsa en kompis

19:20

Klart: Mrabti lämnar Dif – klar för England

Kerim Mrabti lämnar Djurgården.24-åringen är klar för Birmingham i Championship.Svensken har skrivit på fram till sommaren 2020.

Tipsa en kompis

18:09

Svarar nu – efter Mourinhos kritik

José Mourinho bröt i går tystnaden och riktade stark kritik mot Manchester United.Nu kommer svaret från klubbens nye succétränare.– Jag kan inte kommentera allt han uttalar sig om, säger Ole Gunnar Solskjaer.

Tipsa en kompis

14:43

”Chelsea har missat sin officiella deadline”

Chelsea planerar att ta in Gonzalo Higuain för att få i gång målskyttet.Men enligt Daily Mail har London-klubben åkt på en liten motgång.

Tipsa en kompis

Igår 10:26

Smällen: Borta från spel – i en månad

Manchester United saknar sin kanske bäste huvudspelare.Marouane Fellaini har åkt på en allvarlig skada.

Tipsa en kompis

Igår 07:57

”Mourinho fick kicken med flit”

José Mourinho fick lämna Manchester United efter en rad dåliga resultat.Men enligt Paul Scholes var ingen nöjdare med det slutresultatet än Mourinho själv.

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

Uppgifter: Mrabti på väg till England

Djurgården Kerim Mrabti ser ut att ha gjort sitt val.Enligt Aftonbladet är Mrabti, 24, på väg till Championshipklubben Birmingham.FÅ BÄST KOLL: Följ Djurgården Fotboll – direkt i Messenger

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

Succébacken skriver nytt kontrakt med Liverpool

Andy Robertson, 24, har varit ett av de stora utropstecknena i Jürgen Klopps Liverpool.Nu har han skrivit på ett nytt kontrakt som räcker fram till 2024.