Tipsa en kompis

2018-09-12

Avslöjat – så fuskar engelska klubbarna

Har du också häpnat över åskådarsiffran på en fotbollsmatch?BBC:s granskning visar nu hur flera Premier League-klubbar trixar med publiksiffrorna.Syftet?Att öka de kommersiella intäkterna och attrahera sponsorer, menar fotbollsekonomen Rob Wilson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

23:20

Skadesmällen: Han tvingas till operation

Han missade nästan hela förra säsongen på grund av en skada i höger knä.Nu kommer nästa smäll.Benjamin Mendy har opererats i vänsterknät, skriver Manchester City på sin hemsida.

Tipsa en kompis

14:36

Ratades av Blåvitt – sänkte Liverpool i CL

GÖTEBORG. Röda Stjärnans Milan Pavkov, 24, sänkte Liverpool med två mål i Champions League.I somras kunde han ha hamnat i IFK Göteborg i stället.Men Blåvitt tackade nej till serben av ekonomiska skäl, enligt GT:s uppgifter.– Det är lite lustigt att han hade kunnat vara i Blåvitt nu, säger Dario Slomic som jobbar med agenten i Belgrad som företräder Pavkov.

Tipsa en kompis

13:46

Dramatiska förändringen – har klippt av sig sitt hår

Fotbollsvärldens kändaste kalufs är ett minne blott.Manchester United-stjärnan, Marouane Fellaini, har valt att snagga av sig lockarna på huvudet.”Nytt år, ny look”, twittrar belgaren.

Tipsa en kompis

10:42

Ranieri tillbaka i Premier League

Claudio Ranieri är tillbaka i Premier League.
Den 67-årige italienaren tar över Fulham efter sparkade Slavisa Jokanovic.

Tipsa en kompis

10:24

PL-klubben sparkar tränaren - Ranieri tar över

Fullham, tabelljumbon i Premier League sparkar sin tränare Slaviša Jokanović – och ersätts nu av tidigare Leicestertränare Claudio Ranieri, det meddelar klubben.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 November

Blåvitts besked: Båda spelarna lämnar laget

IFK Göteborg meddelar att det inte kommer att fortsätta med Hammarbys Marcus Degerlund och Fredrik Oldrup Jensen från Zulte Waregem som de haft på lån.– Vi har valt att inte utnyttja optionerna på de båda, säger sportchef Jonas Olsson.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 November

Visar upp bilderna – på skräckskadan

Här visar Pontus Dahlberg, 19, otäcka bilder – på sitt huvud.På en träning med Premier League-klubben Watford var olyckan framme för den förre Blåvitt-målvakten.– Ett jäkla jack, konstaterar Dahlberg.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 November

Uppgifter: Mourinho på väg att få sparken

José Mourinhos Manchester United halkar allt längre efter i toppstriden.Nu rapporterar The Sun att United-ledningen börjar tröttna på portugisen.