Tipsa en kompis

2018-09-12

Derbydrottningen Mia Jalkerud vill möta Hammarby varje vecka

Djurgårdens lagkapten Mia Jalkerud – eller ska vi säga Derbydrottningen – har gjort två mål på hela säsongen. Båda mot rivalen Hammarby.
– Hade jag fått bestämma hade det varit derby varje vecka för att jag ska kunna göra mål, säger anfallaren efter 2–1-segern.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Hammarby

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

08:47

Vi har inte råd med fler konflikter och bataljer

Hammarby och AIK förbereder sig för ett historiskt laddat Stockholmsderby.Med nära 50 000 åskådare på Nationalarenan väntar en smickrande spegelbild av svensk fotboll.Men Stockholmsfotbollen har problem, den plågas av våld, reducerad publikkapacitet och ett missriktat fokus på bengaler.Upplevelsen är hotad på allvar.

Tipsa en kompis

20:00

”Jag vet egentligen inte vad som hänt...”

GÖTEBORG. Rebecka Blomqvist, 21, gör sin fjärde säsong i Göteborg FC.Och för första gången är klubbens egen skyttedrottning med i striden om guldet.– Jag tror stenhårt på oss, säger hon inför lördagens match mot Hammarby.

Tipsa en kompis

13:40

Billborn om AIK:s taktik: ”Ett problem som vi haft”

Tre centrala mittfältare och ett lågt försvarsspel.Det är två saker som ställt till med problem för Hammarby.Nu ska Bajen tackla AIK:s kompakta 3-5-2 i en seriefinal.– Det är många lag som spelat väldigt tajt centralt mot oss. Det är ett litet problem vi har haft, säger Stefan Billborn.

Tipsa en kompis

13:27

”Tror inte att Hammarby ser fram emot matchen”

Från utlandet till tryggheten i AIK.Det senaste året har varit speciellt för Alexander Milošević.För SportExpressen berättar "Milo" om lagkänslan i AIK, guldstriden mot Hammarby och ordkriget med Nikola Djurdjic.– Jag tror inte att Hammarby ser fram emot den här matchen jättemycket.

Tipsa en kompis

Igår 10:22

Ladda inför söndagens derby – se Rubarths och ”Sulans” drömmål

AIK mot Hammarby. Ettan mot tvåan i allsvenskan. De möts i ett fullsatt stockholmsderby klockan 15.00 på söndag. Så här har det gått tidigare.

Tipsa en kompis

Thursday 20 September

Hammarby-stjärnan: ”Bort med bengaler från svensk fotboll”

Det senaste Stockholms-derbyt skjöts upp en halvtimme efter att en bengal kastats in på sittplatsläktaren. Nu har Hammarby-stjärnan Muamer Tanković fått nog.
– Jag tycker man ska ta bort dem, jag förstår inte vad de har för syfte på en fotbollsarena, säger han till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Thursday 20 September

Bajens anfallsstjärna saknades på träningen

Hammarby ställs mot AIK på söndag.När Hammarby tränade på torsdagen fanns Nikola Djurdjic inte med på träningen.Anledningen? Anfallaren stämplades flera gånger i matchen mot Sirius och tvingades vila.– Han fick inte ens på fotbollsskorna imorse. Fötterna är helt blå, säger Stefan Billborn efter träningen.

Tipsa en kompis

Wednesday 19 September

Två år tillträdesförbud för bengalkastaren i derbyt

I derbyt mellan Hammarby och Djurgården i början av september kastades en bengal mot sittplatsläktaren. Idag kom beskedet att personen som gjorde det har tilldelats tillträdesförbud i två år.