Tipsa en kompis

2018-09-13

Hammarbyfansens oro efter bilden på stjärnan

En bild och en emoji räckte för att skapa oro bland Hammarbys fans.Men nu kommer lugnande besked.– Nikola Djurdjic är inte på väg bort, säger agenten Michael Kallbäck när SportExpressen når honom.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Hammarby

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 16 January

Hammarby-stjärnan: ”Då får jag en skalle”

I dag inleddes rättegången mot Smajl Suljevic som står åtalad för misshandel.Den dåvarande Dalkurdspelaren skallade Hammarbys Imad Khalili blodig efter en match i augusti 2018.– Jag försöker ta tag och flytta honom, då får jag en skalle, säger Khalili i rätten.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 January

”Även om han är bäst i världen så behöver vi ta in en målvakt”

Hammarby satsar vidare efter fjolårets starka säsong.SportExpressen tog ett snack med Stefan Billborn om säsongens truppbygge, tänkbara förstärkningar i vinter, truppens mångsidighet och Kossounou Odilon.– Det kommer bli en jävligt bra fotbollsspelare, konstaterar Billborn.Samtidigt berättar Hammarby-tränaren att laget behöver värva in två till tre nya spelare i vinter för att vara redo när säsongen börjar på allvar.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 January

Han han nobba HIF – för konkurrenten

Alexander Kacaniklic kan vara på väg till allsvenskan – men inte i Helsingborgströjan.Enligt FotbollDirekt är den landslagsmeriterade yttern i möte med Hammarby.

Tipsa en kompis

Friday 11 January

Mittbackstalangen klar för Hammarby

Backsjätten Björn Paulsen lämnade klubben tidigare i veckan.Nu har Hammarby gjort klart med ett spännande framtidsnamn: 18-årige mittbacken Kossounou Odilon.– Odilon är en spelare med mycket stor potential, säger sportchef Jesper Jansson.

Tipsa en kompis

Monday 7 January

Paulsen saknades på Hammarbys träning

SportExpressen har tidigare rapporterat om att Björn Paulsen kan lämna Hammarby då tyska klubbar budat på mittbacken.När Hammarby tränade på måndagen saknades dansken.– Han har fått ledigt av klubben, säger sportchefen Jesper Jansson.

Tipsa en kompis

Sunday 6 January

Hammarby kan ta in 23-årig brasilianare

DOHA. Hammarby sålde nyligen Neto Borges till KRC Genk för 20 miljoner kronor.Enligt SportExpressens uppgifter jobbar nu Bajen på att ta in ytterligare en spelare från Brasilien - där Jean Carlos De Brito från Clube Atlético Tubarão är ett av namn som klubben jobbar på.

Tipsa en kompis

Saturday 5 January

Här är Hammarbys nya tröjor: ”Viktigt ställningstagande”

Hammarby presenterade under lördagens sina nya matchställ.
Överlag innebar de inga stora ändringar – men däremot kommer Bajen att spela sina försäsongs- och cupmatcher i vitt.– Det är ett viktigt ställningstagande från klubbens sida, säger marknadschefen Patrik Blomquist.

Tipsa en kompis

Thursday 3 January

Neto Borges lämnar Hammarby för Genk

Vänsterbacken Neto Borges har gjort sitt för den här gången i Hammarby och fotbollsallsvenskan. Han är klar för det belgiska topplaget Genk – och blir blir en av Hammarbys mest inkomstbringande försäljningar någonsin, enligt Expressen.