Tipsa en kompis

2018-09-13

”Pinsamt – han är ett rötägg med noll koll”

Erik Edman riktade kritik mot att Robin Olsen och Victor Nilsson-Lindelöf nobbad medierna under den senaste landslagssamlingen.Nu slår stjärnornas agent Hasan Cetinkaya tillbaka mot den förre landslagsstjärnan.- Han är ett rötägg som inte har koll på fotboll. Det blir på en så pinsam nivå, säger han.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Helsingborg

Grundat år: 1907

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 15 January

Han han nobba HIF – för konkurrenten

Alexander Kacaniklic kan vara på väg till allsvenskan – men inte i Helsingborgströjan.Enligt FotbollDirekt är den landslagsmeriterade yttern i möte med Hammarby.

Tipsa en kompis

Saturday 12 January

HIF jagar Kacaniklic: ”Vi är intresserade”

Helsingborgs IF vill plocka hem ex-landslagsmannen Alexander Kacaniklic, 27.Landslagskaptenen Andreas Granqvist trycker på för att få affären i lås.– Vi är intresserade att signa honom, säger "Granen" till hd.se.

Tipsa en kompis

Tuesday 8 January

Helsingborgs IF släpper sin talang under våren

Carl Thulin kommer inte spela med Helsingborgs IF under vårsäsongen.Försvararen lånas ut till Eskilsminne.– Vår ambition är att Calle ska slåss om speltid och fortsätta utvecklas, säger HIF:s tränare Per-Ola Ljung.

Tipsa en kompis

Monday 7 January

Granqvist svar efter hårda kritiken: ”Jag skäms inte”

HELSINGBORG. Det har ryktats om Manchester United och en försäljning för att rädda Helsingborgs IF:s ekonomi.Nu lugnar Andreas Granqvist alla HIF-supportrar och ser fram emot den allsvenska premiären.– Jag ser mig själv i HIF, jag flyttade hem för att hjälpa HIF upp i allsvenskan och sedan vara kvar här och spela i allsvenskan, säger landslagskaptenen.

Tipsa en kompis

Friday 4 January

Therns krav på klubben: ”Måste ramla in spelare”

DOHA. IFK Norrköping kom tvåa i allsvenskan förra säsongen.Nu vill Simon Thern se att klubben satsar hårt för att ta hem SM-guldet 2019.- Det måste ramla in lite spelare annars kommer vi att få det kämpigt, säger han.FÅ BÄST KOLL: Följ IFK Norrköping – direkt i Messenger

Tipsa en kompis

Thursday 3 January

Segers landslagsbesked: Öppnar för OS och EM

Sommarens VM behöver inte bli Caroline Segers sista mästerskap med landslaget.Lagkaptenen öppnar för en fortsättning.– Håller kroppen som den gör nu kan jag fortsätta ett par år till. Jag känner att jag har mer att ge, säger hon till Helsingborgs Dagblad.

Tipsa en kompis

Tuesday 1 January

Kaptenspiken bäddar för nya heta rivalmöten

Trots en kaotisk vår och två tragiska dödsfall lyfte Uwe Rösler Malmö FF i både allsvenskan och Europa.I Helsingborg kom "Granen" hem, styrde hemvändarnas HIF tillbaka till allsvenskan– och skickade gliringar till Malmö.2019 får den skånska rivaliteten nytt liv när Malmö FF åter möter Helsingborgs IF – med ett hett kaptensmöte som extra krydda.

Tipsa en kompis

Friday 28 December

Roar Hansen är klar för ny klubb

Han förde Öster tillbaka till allsvenskan 2012 och tränade Helsingborgs IF 2013 och 2014.Nu är Roar Hansen klar för Ängelholms FF.– Det känns både roligt och spännande. Det känns lite grann som att man börjar med ett projekt som ska byggas inför framtiden, säger tränaren till klubbens hemsida.