Tipsa en kompis

2018-09-13

Beskedet: Återänder inte under säsongen

Nanne Bergstrand är sjukskriven från jobbet som huvudtränare i Kalmar FF.Nu räknar klubben bort honom från tjänsten under resten av säsongen.– Vi får hitta en väg där först och främst Nanne känner sig pigg, mår bra, och kan återvända till ett normalt liv, säger klubbchefen Mattias Rosenlund till Fotbollskanalen.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Kalmar FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

22:01

Kalmars heta drag: Spetsar med brasse

Pusselbitarna börjar komma på plats i Kalmar FF.Senaste nyförvärvet är en brasilianare.25-årige Rafael ”Rafinha” Gimenes da Silva har signerat ett fyraårskontrakt.– Det är en unik möjlighet, säger han till KFF:s nätsida.

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

Rydström om konflikten i Kalmar: ”För rak och tuff”

Kalmar FF-profilen Henrik Rydström tvingades bort från klubben förra året. Nu säger den nyblivne Sirius-tränaren att han helt enkelt trampade på för många tår i Kalmar.
– Jag var lite för rak och tuff, säger han i SVT:s morgonstudio.

Tipsa en kompis

Sunday 13 January

JUST NU: Rasmus Elms framtidsbesked

Rasmus Elm, 30, stannar i Kalmar FF.Efter många spekulationer förlänger nu klubbikonen kontraktet över 2019.– Jag velat avvakta lite med allt som hänt runt föreningen och se att det blir en förändring åt rätt håll, säger Elm till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Tuesday 8 January

Kritiken mot den egna klubben: ”Är skitdåligt”

Kalmar FF är fortfarande inte överens med Rasmus Elm om en kontraktsförlängning.När laget gjorde sin premiärträning inför säsongen saknades därför mittfältaren.– Jag vet inte om de har försökt så jag vet inte om de har misslyckats. Det är skitdåligt. Alla vet hur bra han är. Med respekt för alla andra spelare vi har så är han den bäste vi har och han borde ha varit klar först, säger storebror Viktor Elm till Barometern.

Tipsa en kompis

Sunday 23 December

Duon på väg bort från Kalmar: ”Är huvudspåret”

Kalmar FF-duon Mikael Dyrestam och Carl Johansson ser ut att lämna inför 2019.Det bekräftas av klubben.– När vi tittar på pusslet med mittbackar så är han inte med där, säger KFF:s sportchef Thomas Andersson Borstam till Barometern.

Tipsa en kompis

Thursday 20 December

Sågar IFK Göteborgs erbjudande: ”Ett hån”

Piotr Johansson är klar för Kalmar FF. Men mittfältaren var länge i förhandlingar med IFK Göteborg om en affär som aldrig blev av.Nu berättar han om turerna kring IFK Göteborg och varför det inte blev en affär.– Om Poya blir motarbetad som tränare i en sån stor förening så är det inte bra, säger Piotr Johansson.

Tipsa en kompis

Thursday 20 December

Kalmar FF vann dragkampen mot Blåvitt – värvar mittfältare

Både Kalmar FF och IFK Göteborg har visat intresse för Gefles Piotr Johansson.Nu kan SportExpressen avslöja att mittfältaren är klar för Kalmar FF.Magnus Pehrsson kan därmed räkna hem sitt andra nyförvärv till klubben.

Tipsa en kompis

Tuesday 11 December

Talangen bli Pehrssons första värvning till KFF

Här är spelaren som bli Magnus Pehrssons första nyförvärv till Kalmar FF.Enligt SportExpressens uppgifter är Sandvikens vänsterytter Rafael York nära att skriva på för KFF.