Tipsa en kompis

2018-09-13

Zlatan och Helenas hemliga liv förvånar

Han har kallats kaxig och svåråtkomlig i Europa.Men i USA charmar Zlatan Ibrahimovic fans och journalister.Samtidigt förundras experter över hemlighetsmakeriet kring hans privatliv – och varför familjen aldrig syns på bilder.– Han har varit väldigt försiktig. Vi vet inte var han bor och vi har inte sett till Helena eller barnen, säger LA Times-veteranen Kevin Baxter.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

19:29

Zlatans hemliga liv i LA: ”Det är vackert”

Hans hemlighetsmakeri har förbryllat de amerikanska journalisterna.Nu berättar Zlatan Ibrahimovic för första gången om familjelivet och boendet i Los Angeles.– Det är vackert och har allt jag behöver, säger han till Visit California.

Tipsa en kompis

16:00

Zlatans krav för att lämma USA

Zlatan Ibrahimovic närmar sig Milan.Enligt flera italienska medier har ägaren nu gett grönt ljus till att värva svensken i januari.Samtidigt har Ibrahimovic ett specifikt krav på Milan, skriver Football-Italia.

Tipsa en kompis

Igår 06:30

Zlatans debutmål årets bästa

Zlatan Ibrahimovic inledde MLS-karriären i USA med att göra ett spektakulärt mål från nära 40 meter. Det har nu utsetts till årets mål i den amerikanska ligan MLS.

Tipsa en kompis

Igår 00:01

Zlatans nya pris i natt –  fullträffen är årets mål

Tidigare i veckan blev Zlatan Ibrahimovic uttagen i "Säsongens lag" av MLS.Under måndagen prisades han som ligans bästa nykomling och i dag har den svenske stjärnan fått ta emot ännu en utmärkelse – priset för årets mål i MLS.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 November

”Vi gick backstage och pratade efteråt”

De fick ta emot Zlatan Ibrahimovics pris på Fotbollsgalan.För Grunden Bois betyder det mycket – och Joakim Andersson, ordförande i föreningen, erkänner att det var nervöst att kliva upp på scenen i Globen.– Nu vill vi få ännu fler att börja spela fotboll, säger han dagen efter galan.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 November

”Det går inte – då blir man utkastad”

Zlatan Ibrahimovic var på plats på Fotbollsgalan i Globen.Men nobbade både att sitta bland övriga gäster och att möta media.– Det är synd. Allt är på hans villkor, säger TV4-profilen Olof Lundh.

Tipsa en kompis

Monday 12 November

”Är ett onödigt sätt att uttrycka sig på”

Zlatan Ibrahimovic skämtade på scenen om att alla hade kommit till Fotbollsgalan för hans skull.Det föll inte i god jord hos Diamantbollvinnaren Nilla Fischer.– Det är ett onödigt sätt att uttrycka sig på, säger hon.

Tipsa en kompis

Monday 12 November

Zlatan blev dubbelt prisad

Zlatan Ibrahimovic fick för tolfte gången ta emot pris som årets forward på Fotbollsgalan. Han fick under galan också beskedet att han vunnit pris som årets nykomling i MLS.