Tipsa en kompis

2018-09-13

Övergången sprack i sista stund: ”Tråkigt”

Örebrostjärnan Nahir Besara, 27, var mycket nära en flytt till Qatar och Al-Khor.Men affären sprack i sista stund, och nu blir Besara kvar i Örebro säsongen ut.–Vi har jobbat för att lösa den här affären men det blir ingenting, säger Örebros sportchef Magnus Sköldmark till Nerikes Allehanda.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Örebro

Grundat år: 1908

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

Glädjebeskedet: ”Helt otroligt enligt läkarna”

SM-guldsäsongen förstördes efter ett otäckt benbrott i cupmatchen mot Örebro.Nu är AIK:s mittback Jesper Nyholm på väg tillbaka.– Jag tror ta mig fan det, säger han till FotbollDirekt.

Tipsa en kompis

Wednesday 9 January

Lämnar Sverige – klar för spel i Saudiarabien

Örebro SK tappar ännu en viktig spelare till nästa säsong.Anfallaren Kennedy Igboananike lämnar klubben för spel i Saudiarabien.

Tipsa en kompis

Tuesday 8 January

Örebro värvar amerikansk anfallare

Den damallsvenska nykomlingen Kif Örebro har gjort klart med amerikanskan Heather Williams som ansluter från Lidköping. Anfallaren var tillsammans med Lidköping närmast att utmana Örebro om platsen i högsta serien förra säsongen – och då imponerade Williams på Örebro.

Tipsa en kompis

Friday 28 December

Växjö värvar från Örebro: ”Är en intressant spelare”

Damallsvenska Växjö har värvat Adelisa Grabus från nyuppflyttade Kif Örebro.

Tipsa en kompis

Thursday 27 December

Nobbar nytt kontrakt – klar för engelsk klubb

Här är nästa tapp för Örebro.Sebastian Ring, 23, är på plats i England för att göra klart med engelska Grimsby Town, kan SportExpressen avslöja.Enligt SportExpressens uppgifter har Ring nobbat ett treårsavtal med ÖSK för att i stället flytta till England.

Tipsa en kompis

Tuesday 25 December

Bryter kontraktet – vill flytta tillbaka

Förre AIK-spelaren Ahmed Yasin flyttade till Al Khor Sports Club i Qatar i somras.Nu bryter han kontraktet med klubben.- Det stämmer att jag är fri spelare nu. Jag vill tillbaka till Europa, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 20 December

Örebro värvar back – från lokalkonkurrenten

Örebro värvar 25-årige mittbacken Daniel Björkman, som har skrivit på ett tvåårskontrakt med den allsvenska fotbollsklubben. Björkman har varit lagkapten för Örebroklubben Forward, dit han kom från Brage för fyra år sedan, och är välscoutad av ÖSK.

Tipsa en kompis

Friday 14 December

Nobbar Giffarna: ”Har haft beslutsångest”

GIF Sundsvall har jagat BK Forwards mittback Daniel Björkman.Men affären blir inte av.Björkman har valt att nobba Giffarna - och väljer i stället mellan Örebro SK och en utländsk klubb.–Han har haft beslutsångest i flera dagar, säger agenten Michael Kallbäck till Nerikes Allehanda.