Tipsa en kompis

2018-09-13

Övergången sprack i sista stund: ”Tråkigt”

Örebrostjärnan Nahir Besara, 27, var mycket nära en flytt till Qatar och Al-Khor.Men affären sprack i sista stund, och nu blir Besara kvar i Örebro säsongen ut.–Vi har jobbat för att lösa den här affären men det blir ingenting, säger Örebros sportchef Magnus Sköldmark till Nerikes Allehanda.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Örebro

Grundat år: 1908

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:29

Dubbla avbräck för Rosengård

Rosengård har inlett damallsvenskan med två raka segrar, men dras också med skadeproblem. Viktiga försvarsspelarna Nathalie Björn och Jessica Samuelsson saknas i truppen till bortamatchen mot Örebro på lördag.

Tipsa en kompis

Igår 22:46

Ilskan mot AIK: ”Det är inte fint av dem”

Ahmed Yasin var tillbaka på sin gamla hemmaplan Friends arena - och buades ut av vissa AIK-supportrar som kallade honom ”golare.”Nu slår mittfältaren tillbaka.–Förra året fick jag höra att jag läckte en startelva, men det var inte jag. Att gå ut och slänga det här på mig är inte fint, säger han.

Tipsa en kompis

Igår 22:32

Ilskan mot AIK: ”Det är inte fint av dem”

Ahmed Yasin var tillbaka på sin gamla hemmaplan Friends arena - och buades ut av vissa AIK-supportrar som kallade honom ”golare.”Nu slår mittfältaren tillbaka.–Förra året fick jag hör att jag läckte en startelva, men det var inte jag. Att gå ut och slänga det här på mig är inte fint, säger han.

Tipsa en kompis

Igår 20:55

Piken till Holmén: ”Var väl i Annelund?”

Samuel Holmén, 34, har haft det tungt sedan återkomsten till allsvenskan.Men när Elfsborg slog Örebro blev han tvåmålsskytt – och fick en hjärtlig pik av C Mores Patrik Westberg i direktsändning:– Det har väl inte hänt sedan du spelade i Annelund? undrade kommentatorn.

Tipsa en kompis

Igår 20:51

Samuel Holmén tvåmålsskytt i storsegern

Samuel Holmén hade inte gjort mål i allsvenskan sedan strax efter återkomsten till Elfsborg sommaren 2017. I onsdagens hemmamatch smällde han till med två då Elfsborg körde över Örebro med 4-2.

Tipsa en kompis

Tuesday 23 April

Svaret på kritiken: ”Är anställda för att vinna”

Efter förlusten mot Örebro behöver AIK vinna mot Häcken.Inför matchen ger Oscar Linnér sin syn på säsongsinledningen, hur man hanterar situationen och kritiken som riktats mot AIK att systematiskt fördröjer spelet.– Jag kommer göra allt i min makt för att AIK ska vinna matcher, säger han.

Tipsa en kompis

Tuesday 23 April

Riskerar missa AIK-mötet: ”Jag åt något dåligt i går”

GÖTEBORG. Häcken riskerar att drabbas av ett tungt avbräck inför matchen mot AIK.Storstjärnan Paulinho, 33, är magsjuk.– Jag åt något dåligt i går, säger han till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Sunday 21 April

Häckens fruktade offensiv kom av sig i seriefinalen

GÖTEBORG. Stryk hemma i den tidiga seriefinalen mot Djurgården.Och redan på onsdag ställs Häcken mot mästarna AIK.– Kanske är det bra för oss att komma ner lite för att hitta basic-sakerna igen, funderar Ahmed Yasin efter 0–1 på Bravida arena.