Tipsa en kompis

2018-09-13

Träder fram – anklagas för att ha skickat sexfilm

En landslagsspelare anklagas för att ha skickat sexvideos till en kvinna på sociala medier.Nu träder Martin Olsson, som tänker polisanmäla kvinnan, fram.-Jag är förbannad och besviken. Någon försöker förstöra för mig, säger han till Aftonbladet.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Blackburn

Grundat år: 1875

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 24 October

”Aldrig sett honom så arg – tappade huvudet”

Graham Potters Swansea låg illa till mot Blackburn.Då plockade svenskbekantingen fram hårtorken.

Tipsa en kompis

Wednesday 17 October

Jannes ord om Martin Olsson: ”Är jobbigt”

Martin Olsson var en av Sveriges bästa spelare mot Slovakien och hyllades av Janne Andersson efter matchen.Samtidigt menar förbundskaptenen att konkurrensen om vänsterbacksplatsen är hård.– Jag tycker det är jobbigt faktiskt, säger Andersson.

Tipsa en kompis

Sunday 14 October

Olssons ilska: "Han har smutskastat mitt namn”

Landslagsprofilen Martin Olsson blev polisanmäld för sexuellt ofredande.Själv hävdar Olsson att han har fallit offer för identitetsstöld.–Han har smutskastat mitt namn. Det är därför jag har gjort en anmälan, säger Olsson.

Tipsa en kompis

Sunday 30 September

Polisanmäld – får tas ut i landslaget till veckan

Martin Olsson kan tas ut i det svenska landslaget trots att han är under utredning.Det meddelar svenska fotbollförbundet inför uttagningen av nästa landslagstrupp på onsdag.Även Olsson har gjort en anmälan, och man vill avvakta polisens förundersökningar.– Givet den information vi har i dag är han valbar när truppen tas ut nästa vecka, säger fotbollförbundets generalsekreterare Håkan Sjöstrand.

Tipsa en kompis

Tuesday 4 September

Martin Olsson skadad – Niklas Hult ersätter

Emil Forsberg tvingades lämna återbud redan under första samlingsdagen. Knappt ett dygn senare fick förbundskapten Janne Andersson ett nytt ”nej tack”. Vänsterbacken Martin Olsson, Swansea, har känning i vaden och kommer inte finns med i landslagstruppen som på torsdag möter Österrike i Wien och Turkiet fyra dagar senare i Nations League-premiären på Friends.

Tipsa en kompis

Tuesday 4 September

JUST NU: Olsson lämnar truppen

Martin Olsson har en känning i ena vaden och efter test har det beslutats att han inte kommer att delta under samlingen.Nu kallas Niklas Hult in och kommer att finnas tillgänglig till matcherna mot Österrike och Turkiet.

Tipsa en kompis

Wednesday 11 July

Granqvist hyllas i Helsingborg

Blågults lagkapten Andreas Granqvist och är hemma i Helsingborg och ska hyllas efter VM-succén. Även stadens andra VM-spelare, Martin Olsson, är med på evenemanget. SVT sänder direkt från 18.23.

Tipsa en kompis

Thursday 14 June

Så särbehandlas de svenska spelarna

GELENDZJIK/STOCKHOLM. Vill du som svensk landslagsspelare bo bra i Ryssland?Då är det till din fördel om du har några landskamper med dig i bagaget.– De som har flest landskamper får någon slags fördel om det är skillnad, ja, säger landslagschefen Lars Richt.– De som har varit med längst borde ha större eller bättre rum, det är rimligt, säger Martin Olsson.