Tipsa en kompis

2018-09-13

Träder fram – anklagas för att ha skickat sexfilm

En landslagsspelare anklagas för att ha skickat sexvideos till en kvinna på sociala medier.Nu träder Martin Olsson, som tänker polisanmäla kvinnan, fram.-Jag är förbannad och besviken. Någon försöker förstöra för mig, säger han till Aftonbladet.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Blackburn

Grundat år: 1875

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Friday 29 March

Martin Olsson friad från anklagelserna

Martin Olsson anklagades för att ha skickat en grov sexfilm till en kvinna - och landslagsspelaren polisanmäldes.Efter att polis och åklagare utrett ärendet är förundersökningen nu nedlagd.– Polis och åklagare har samstämmigt kommit fram till att det inte är spelaren som skickat filmerna och det finns inga misstankar mot honom längre, säger förbundets generalsekreterare Håkan Sjöstrand.

Tipsa en kompis

Tuesday 11 December

Martin Olssons säsong är över

Martin Olsson missar resten av säsongen.En skada på hälsenan gör att svensken inte kommer till spel något mer den här säsongen.Det uppger Swansea på sin officiella hemsida.

Tipsa en kompis

Tuesday 11 December

Martin Olsson borta resten av säsongen

Här kommer ett tufft besked för svenska landslaget, Swansea och inte minst Martin Olsson: vänsterbacken blir borta resten av säsongen.

Tipsa en kompis

Sunday 9 December

Beskedet efter Olssons skada – kommer träffa specialist

Det är fortfarande för tidigt att säga hur pass allvarligt skadad Sveriges landslagsback Martin Olsson är, i veckan ska han träffa en specialist. Olsson bars i går ut på bår i sitt Swanseas möte med Brentford i Championship. Och:
– Det ser inte bra ut, sa Swanseas Sverigebekanta tränare Graham Potter i går.

Tipsa en kompis

Saturday 8 December

Olsson skadad – bars ut på bår

Här är bilderna som Janne Andersson inte vill se.Landslagsbacken Martin Olsson blev så illa skadad i senaste ligamatchen för sitt Swansea att han fick bäras ut på bår.

Tipsa en kompis

Saturday 17 November

Jannes krisdrag – kan tvingas till ändringar

KONYA. Sverige spelar en måstematch borta mot Turkiet i Nations League.Då förväntas Janne Andersson laborera om i startelvan.Martin Olsson kan starta som yttermittfältare och Viktor Claesson som forward.– Vi får balansera om lite, säger Janne Andersson.

Tipsa en kompis

Wednesday 24 October

”Aldrig sett honom så arg – tappade huvudet”

Graham Potters Swansea låg illa till mot Blackburn.Då plockade svenskbekantingen fram hårtorken.

Tipsa en kompis

Wednesday 17 October

Jannes ord om Martin Olsson: ”Är jobbigt”

Martin Olsson var en av Sveriges bästa spelare mot Slovakien och hyllades av Janne Andersson efter matchen.Samtidigt menar förbundskaptenen att konkurrensen om vänsterbacksplatsen är hård.– Jag tycker det är jobbigt faktiskt, säger Andersson.