Tipsa en kompis

2018-09-14

”Vi var ett lag som spelade rock n roll”

Av åtta allsvenska matcher under Uwe Rösler har Malmö FF vunnit sju.Det enda poängtappet kom mot lördagens motståndare Östersund.–Och det var vår mest imponerande match sedan jag kom till klubben, säger Rösler.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 13 November

”Tyvärr spelar vi inte fotboll i Sverige då”

Malmö FF har säkrat en Europaplats till 2019.Nu ska man säkra avancemang vidare från Europa Leagues gruppspel – när den svenska tävlingssäsongen är slut.– Jag har inte varit med om det förr så jag vet inte om det är en fördel eller inte, säger Anders Christiansen.

Tipsa en kompis

Monday 12 November

Mittback skadad – Svanberg kallas in

Bolognas Mattias Svanberg ersätter Pontus Jansson i truppen inför veckans ödesmatcher i Nations League. En mittback ersätts alltså med en offensiv mittfältare.
– Sebastian Larsson och Albin Ekdal har känningar så vi har kanske större nytta av en mittfältare, säger Janne Andersson.

Tipsa en kompis

Monday 12 November

Pontus Jansson lämnar återbud

Pontus Jansson har lämnat återbud – och nu kallas i stället Mattias Svanberg in till truppen.
– Han har presterat bra i Bologna under hösten, där han spelar kontinuerligt, och jag tycker att han har utvecklats ytterligare sedan han lämnade Malmö, säger Janne Andersson i ett uttalande från förbundet.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

Hälsningen till AIK: ”Vi ska ta guldet nästa år”

MALMÖ. Marcus Antonsson tog sin första allsvenska medalj när MFF säkrade en Europa League-plats.Men nästa år ska Malmö FF ta tillbaka guldet från AIK.– Det är klart vi ska ta guld nästa år, hälsar MFF-anfallaren.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

"Inget svenskt lag hade kunnat göra vad vi gjort"

Bäst i allsvenskan sedan Uwe Rösler tog över.Samtidigt som MFF kan gå vidare från gruppspelet i Europa League samt kvalificerat sig för Europakval även 2019.På frågan om Malmö FF är bäst i Sverige säger Rösler:–Jag tror inte något annat lag i Sverige kunnat göra vad vi gjort.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

MFF till Europa – Hammarby föll

Det krävdes seger för att Hammarby skulle ta sista Europaplatsen. Men efter en oavgjord match så tog sig Malmö FF sig förbi Bajen efter deras seger mot Elfsborg.
– Nu är det jävligt tungt. Vi är besvikna. Vi hade siktat in oss på tredjeplatsen och vi var värda den, säger Hammarbys Jiloan Hamad i C More.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

Malmö vann kampen om tredjeplatsen

Hammarby förlorade kampen om en Europaplats när de föll mot Östersund med 3–2. Malmö vann mot Elfsborg med 2–0 och lyckades där med knipa tredjeplatsen i Allsvenskan.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

MFF är favoriter 2019 –  det står utom allt tvivel

I juli bar Malmö FF:s säsong en tung och undviklig fiaskostämpel.När allsvenskans sista omgång spelas har MFF tre matcher kvar på högsta nivå.Och 2018 kan bli ett historiskt bra år för klubben.