Tipsa en kompis

2018-09-16

Jättemiss av Isaksson – BP leder Stockholmsderbyt

Det slår inte direkt gnistor om Djurgårdens anfallsspel just nu. Laget ligger just nu risigt till mot Brommapojkarna – efter en måltavla av Andreas Isaksson.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Brommapojkarna

Grundat år: 1942

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 15 June

Öster utbuat efter kryss i bottenmötet

Öster tappade poäng i bottenmötet mot Brommapojkarna.Efteråt buades laget ut av de egna fansen.–Det tror fan att de har rätt att känna som de gör, de kommer ju hit och betalar för att se oss spela, säger Månz Karlsson till Smålandsposten.

Tipsa en kompis

Tuesday 4 June

Nordfeldt om Potter: ”Han gav mig tillbaka kärleken till fotbollen”

Swanseas och landslagets målvakt Kristoffer Nordfeldt blev inte direkt överraskad när Graham Potter blev ny tränare för Premier League-laget Brighton:
– Det är en bra tränare, trist för oss, men roligt för honom. Jag förstår att de ville ha över honom.

Tipsa en kompis

Tuesday 4 June

”Det har jag aldrig upplevt tidigare”

Kristoffer Nordfeldt har äntligen fått spela i Swansea.Nu hyllar landslagsmålvakten tränaren Graham Potter - som värvades till Premier League och Brighton efter säsongen.– Han är en person som kan få folk att göra saker de egentligen inte kan, säger han.

Tipsa en kompis

Sunday 2 June

Ny vinst för TFF – lyfter i tabellen

Trelleborg tog årets första bortavinst på söndagen när Brommapojkarna besegrades med 3-2.Segern innebär att TFF lämnar bottenstriden i superettan.

Tipsa en kompis

Friday 31 May

”Kontakt med AIK – är alltid aktuellt”

Nabil Bahoui är kontraktslös efter att hans De Graafschap åkte ur Eredivisie.Nu kan det bli en comeback i AIK.Både spelaren själv och klubben bekräftar att de har kontakt.- De närmaste veckorna får väl utvisa vad som händer, säger sportchefen Björn Wesström.

Tipsa en kompis

Saturday 25 May

Nytt publikrekord i elitettan: ”Går åt rätt håll”

Brommapojkarnas damlag satte i dag nytt publikrekord i elitettan när man lockade 2206 till Grimsta IP. Åskådarna fick se en svängig match mot Morön, som slutade med uddamålsseger 3-2 till hemmalaget efter ett sent avgörande.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Fotbollsfabriken – så gick det för TV4:s supertalanger

Tv-serien ”Fotbollsfabriken” skildrade ett av Sveriges bästa ungdomslag, Brommapojkarna P98 akademi.Men var befinner sig TV4:s fotbollstalanger i dag, sju år senare.Hur många blev proffs? Vem kallas en flopp – och vilka lämnade fotbollen?

Tipsa en kompis

Wednesday 17 April

Hemliga spelet – bakom supertalangen Jack Lahne

Jack Lahne, 17, är en av svensk fotbolls hetaste spelare.Efter att ha slagit igenom på allvar med Brommapojkarna under 2018 lämnade han Sverige för Frankrike och klubben Amiens i vintras – men återvände bara två månader senare för att spela i AIK.I bakgrunden finns en omtumlande resa genom fotbollens transfermaskin.SportExpressen berättar om spelet om supertalangen.