Tipsa en kompis

2018-09-16

Djurgården föll efter tavlan av Isaksson

Andreas Isakssons tavla blev kostsam för Djurgården.Målvakten lyckades inte stoppa Gustav Sandberg Magnussons distansskott – och Djurgården föll med 0-1 mot Brommapojkarna.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Brommapojkarna

Grundat år: 1942

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

20:52

Göteborg tog viktig seger i måstematch

Göteborg besegrade Brommapojkarna borta med 2-0. Blåvitt lyckades vända den negativa trenden och tog första segern sedan augusti.

Tipsa en kompis

10:00

”Blev väldigt överraskad när jag läste det om BP”

Problem på och utanför planen för både IFK Göteborg och Brommapojkarna.Nu möts lagen i en ödesmatch.– Jag blev väldigt överraskad när jag läste det om BP, säger Carl Starfelt, 24.

Tipsa en kompis

Wednesday 17 October

Blåvitts krislösning inför ödesmatchen

GÖTEBORG. Fyra spelare i backlinjen och två anfallare.När IFK Göteborg tränar inför ödesmatchen mot Brommapojkarna är det med en traditionell blåvit uppställning.– Nu handlar det i första hand om att nå ett kortsiktigt resultat. Vi gör vad som behövs för att klara kontraktet, säger tränaren Poya Asbaghi.

Tipsa en kompis

Sunday 7 October

Ny frisparkskanon frälste Hammarby – vände dubbla underlägen

Hammarby börjar göra det till en vana – vackra frisparksmål. I Förra omgången Kennedy Bakircioglu. Mot Brommapojkarna i 2-2-läge – Mads Fenger. En monsterfrispark som betydde 3-2 i det som slutade 4-2 till Hammarby.
– Jag var trött, det var dags att steppa upp, skrattar Mads Fenger i C More. Kennedy har visat mig.

Tipsa en kompis

Sunday 30 September

Viktig poäng för BP mot Kalmar

Brommapojkarna jagade fast mark mot Kalmar. I två minuter var de där, sedan kom kvitteringen.– Jag är supernöjd med prestationen, inte med resultatet, säger BP-tränaren Roberth Björknesjö efter 1–1-matchen.

Tipsa en kompis

Wednesday 26 September

Dino Islamovic med ett drömmål för ÖFK

Östersunds Dino Islamovic stod för ett drömmål när hans Östersund besegrade Brommapojkarna med 3-1.

Tipsa en kompis

Wednesday 26 September

Osannolika drömmålet: ”Han överraskar alla!”

Dino Islamovic har en drömkväll på Jämtkraft arena.Hans andra mål i matchen mot Brommapojkarna var ett otroligt drömmål – som satt från mittcirkeln.– Vad är det för mål du hittar på?, säger kommentatorn Daniel Kristiansson i C More.

Tipsa en kompis

Wednesday 26 September

”Det är myter – man har ingen j*vla aning”

En ny kontrovers skakar Brommapojkarna.I ett dokument från klubbens ungdomsakademi uppmuntras barn och ungdomar att "välja bort vänner för att lyckas".Klubben får nu stark kritik från flera håll.– Även idrottsligt är det helt ineffektivt och kontraproduktivt, säger Magnus Lindwall, professor vid Göteborgs universitet.