Tipsa en kompis

2018-09-17

Smällen: Kan stoppas av sin hjärnskakning

Jere Uronen satt på läktaren när Genk vann toppmatchen mot Anderlecht i lördags.Den förre Helsingborgs IF-backen riskerar även att missa torsdagens möte med Malmö FF.– Det är en ännu större match än den mot Anderlecht så då hoppas jag verkligen att jag kan spela, säger Uronen.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

11:30

Lustig nära övergång – nobbar allsvenskan

AIK och Malmö FF ser ut att kunna glömma Mikael Lustig.Enligt SportExpressens uppgifter landar landslagets högerback i dag i Belgien för att genomgå läkarundersökningen hos KAA Gent.Går allt som planerat väntas han skriva på för den belgiska klubben inom kort.

Tipsa en kompis

10:48

Klart: Då spelas höstens stora derbyfest

Fotbollsfans – plita ned torsdagen den 26 september i kalendern.Då spelas årets andra derbyfest mellan Malmö FF och Helsingborgs IF.

Tipsa en kompis

Igår 15:20

MFF:s stjärntrio på väg tillbaka

Klar serieledning och en riktigt fin form.Dessutom närmar sig Rasmus Bengtsson, Fouad Bachirou och Lasse Nielsen spel igen.Det blåser positiva vindar över Malmö FF.– De är i sista fasen innan de återgår till träning, säger Jesper Robertsson, fysioterapeut i MFF.

Tipsa en kompis

Wednesday 12 June

Förlustfri 28 matcher – ändå får Hareide lämna

Åge Hareide förde Malmö FF till Champions League.Han har därefter varit fortsatt framgångsrik som förbundskapten i det danska landslaget.Men hans kontrakt kommer inte förlängas och därför står han arbetslös nästa sommar.

Tipsa en kompis

Tuesday 11 June

MFF:s trumfkort inför sommaren

MALMÖ. Om exakt en månad inleder Malmö FF vägen mot ett nytt gruppspel i Europa League.Jämfört med förra årets bragdäventyr har MFF en stor fördel som talar för ny succé – allsvenskan.– Det betyder jättemycket, säger lagkaptenen Markus Rosenberg.

Tipsa en kompis

Tuesday 11 June

”Det kunde hanterats på ett annat sätt…”

MADRID. Mikael Lustigs kontrakt med Celtic går ut i sommar.Men framtiden är fortfarande oklar. Efter matchen mot Spanien bekräftar han intresset från Malmö FF och medger att det finns en besvikelse gentemot Celtic.– Det kunde hanterats på ett annat sätt, vad som hänt och sagts, säger han.

Tipsa en kompis

Tuesday 11 June

Lämnar Casino Cosmopol – blir klubbchef i Rosengård

FC Rosengård plockar in en ny klubbchef.Den guldjagande Malmöklubben har gjort klart med Jenny Ahlqvist De Souza.– Vi kommer tillsammans att fortsätta att jobba och kämpa för en bättre värld, säger hon.

Tipsa en kompis

Monday 10 June

Stjärnornas stöd till Larsson: ”Är tragiskt”

MADRID/STOCKHOLM. Sebastian Larsson orsakade en straff när han fick bollen på armen borta mot Spanien.Det utlöste en mängd hårda angrepp mot Larsson i sociala medier.–För mig är det pinsamt, säger mittbacksbjässen Pontus Jansson.– Det är tragiskt, säger Emil Forsberg.