Tipsa en kompis

2018-09-17

”Han har inte tränat och är inte aktuell”

Drygt tre veckor har gått sedan Smajl Suljevic skallade Imad Khalili utanför Gavlevallen efter matchen mellan Dalkurd och Hammarby.Samtidigt som polisutredningen pågår meddelar Dalkurd att spelaren fortfarande inte är redo för spel:– Just nu är han inte aktuell, säger Dalkurds sportchef Adil Kizil.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Norrköping

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 22:52

Hjälten: ”Var skönt att få den starten”

IFK Norrköping fick en drömstart och vann borta mot AIK.Väldigt mycket tack vare Christoffer Nyman.– Det var skönt att få den starten och att göra mål, säger matchhjälten.

Tipsa en kompis

Igår 21:11

Han visade mästartakter – men det gjorde inte AIK

Det var tänkt att AIK på allvar skulle ta upp jakten på Malmö FF.Men i stället utvecklade sig matchen mot IFK Norrköping till en ren och skär mardröm - och sämsta tänkbara start på andra halvan av allsvenskan för regerande svenska mästarna. Istället var det Totte Nyman som visade upp mästartakter.Nu är det upp till Norrköping att visa att laget har vaknat till liv igen.

Tipsa en kompis

Igår 20:53

Christoffer Nyman sänkte AIK i omstarten

Allsvenskan var tillbaka efter tre veckors sommarlov. Christoffer Nyman såg på Friends Arena mot AIK ut att vara den som bäst tagit vara på ledigheten. Med två nickmål såg han till att IFK Norrköping slog de svenska mästarna med 2-0.

Tipsa en kompis

Igår 20:52

Han visades ut när AIK föll mot Peking

AIK föll hemma mot IFK Norrköping med 2-0.Dessutom visades Panajotis Dimitriadis ut – och missar nästa match.

Tipsa en kompis

Igår 19:43

Uppgifter: Hjärtproblem stoppade Simon Thern

Simon Thern uppges vara på väg bort från IFK Norrköping.Peking-stjärnan saknades också truppen inför tisdagens match mot AIK.Men SVT uppger att frånvaron beror på hjärtfel.

Tipsa en kompis

Igår 19:36

Uppgifter till SVT: Hjärtproblem stoppar Thern

När Norrköping gästar AIK i den allsvenska omstarten saknas Simon Thern i truppen. Enligt uppgifter till SVT Sport rör det sig om hjärtproblem för 26-åringen.

Tipsa en kompis

Igår 19:13

Lennart Johansson hedrades på Friends

Lennart Johansson hedrades inför AIK-IFK Norrköping på Friends arena.Det hölls en tyst minut för den bortgångne AIK- och Uefa-ordföranden, och hans två döttrar talade på innerplan.

Tipsa en kompis

Igår 18:56

Lennart Johansson hedrades av AIK-publiken

AIK sparkar igång Allsvenskan efter uppehållet mot Norrköping på hemmaplan. Då hedrades bortgångne Lennart Johansson av hemmapubliken med en ceremoni innan avspark.
– Ett av de största ögonblicken i hans liv var i höstas när han fick överlämna Lennart Johanssons pokal till AIK:s lagkapten, säger en av Johanssons döttrar från innerplanen.