Tipsa en kompis

2018-09-17

Han avslutade det perfekta anfallet

GÖTEBORG. Häckens tränare Andreas Alm sa att det var det perfekta anfallet.Målskytten Daleho Irandust hade svårare att beskriva det första målet mot Trelleborg.– Jag kommer inte ihåg hela anfallet. Men jag trodde först att jag var offside, säger han efter 2–1-segern mot Trelleborg.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Häcken

Grundat år: 1940

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 19 June

”Vi har absolut en bra chans mot AZ”

Tuff lottning för BK Häcken i Europa League-kvalet.Den holländska tabellfyran AZ Alkmaar väntar.–Vi hade hoppats på lättare motstånd, men vi har absolut en bra chans, säger Daleho Irandust, 21, efter 1-1 mot AIK.

Tipsa en kompis

Wednesday 19 June

Gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro

AIK och BK Häcken spelade 1-1 i träningsmatchen inför den allsvenska omstarten.Det blev publikrekord på Långevi IP i Bengtsfors - och AIK fick se ytterbacken Robert Lundström tillbaka på planen igen.

Tipsa en kompis

Wednesday 19 June

Tufft motstånd för Häcken

Häcken fick en tuff lottning i den andra kvalrundan av fotbollens Europa League. Den regerande svenska cupmästaren ställs mot AZ Alkmaar, fyra i den nederländska ligan i fjol.
– Ödets ironi, säger tränaren Andreas Alm enligt Aftonbladet.

Tipsa en kompis

Wednesday 19 June

Följdes av MFF – stannar i Häcken

GÖTEBORG. Han är en av Göteborgs absolut största talanger.Nu har Ali Youssef, 18, bestämt sig för att stanna i BK Häcken – trots att han dragit till sig intresse från bland annat Malmö FF, enligt GT:s uppgifter.– Det har funnits lite intresse från andra håll men det är BK Häcken jag älskar mest och det lag jag helst vill spela för så det var inte så svårt att skriva på, säger han.

Tipsa en kompis

Monday 17 June

Gais-brassens oväntade vänskap – i BK Häcken

Brassen Netinho, 25, anslöt till Gais i vintras.Nu har han kommit till rätta i Göteborg – mycket tack vare sin nyfunna vänskap Paulinho.Samtidigt laddar han för sitt första Göteborgsderby.– Jag gillar att spela stora matcher, säger han.

Tipsa en kompis

Sunday 16 June

Han är Gais egen lagpappa: ”Alla är öppna för att lära”

Gais tvingades banta truppen rejält inför årets superetta.Det rutinerade nyförvärvet Emil Wahlström, 32, har därför genast fått en viktig roll.– Jag är inte den som bara går in och tar över, men det handlar om att dela med sig om det man lärt sig, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 12 June

Stängs av tre matcher efter udda situationen

GÖTEBORG. Ahmed Yasin, 28, blev dragen i tröjan av IFK Göteborgs Sebastian Ohlsson – och delade ut en armbåge som träffade Blåvitt-spelaren i ansiktet.Nu stängs Häcken-stjärnan av i tre matcher för den uppmärksammade förseelsen i Göteborgsderbyt.”Wow”, skriver Yasin själv på Twitter om avstängningen.

Tipsa en kompis

Sunday 2 June

”Då hade jag sagt att vi var bäst i Sverige”

Cupmästare och en femteplats i allsvenskan.BK Häcken går på semester med blandade känslor.– Hade vi vunnit i dag hade jag sagt att vi var Sveriges bästa lag under våren, säger tränaren Andreas Alm.