Tipsa en kompis

2018-09-19

Därför har Källström dragit sig undan från Djurgården

I fjol var Kim Källström var en av Djurgårdens främsta profiler.I dag tar han avstånd från klubben.– Jag har dragit mig undan för att låta laget köra sitt race utan mig, säger Källström.För SportExpressen berättar han om livet efter karriären - och skuldkänslorna gentemot sin familj.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Djurgårdens IF

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 17 February

Regerande mästarna vann i cuppremiären

Regerande mästarna Djurgården har fått en bra start på svenska cupen.Under söndagen besegrade man IK Frej med 2-1 efter mål av Kevin Walker och Aslak Witry.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 February

KFF:s spetsvärvning lämnar träningslägret

Kalmar FF:s nyförvärv Chidiebere Nwakali har fortfarande inte spelat en minut under försäsongen.Nu har han lämnat klubbens träningsläger i turkiska Belek på grund av sjukdom.– Det smidigaste sättet är att flyga honom till Nigeria för vidare behandling, säger KFF-tränaren Magnus Pehrsson på klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Saturday 9 February

Oavgjort för Dif i cup–genrepet

Djurgården såg ut att gå mot seger mot Lilleström efter Kevin Walkers mål.Men i den andra halvleken kvitterade gästerna och det slutade 1-1 på Tele 2 arena.

Tipsa en kompis

Saturday 9 February

Astrit Ajdarevic klar för Djurgården

Astrit Ajdarevic är presenterad av Djurgården. Mittfältaren ärhar skrivit på ett treårskontrakt med klubben.

Tipsa en kompis

Saturday 9 February

Ajdarevic är presenterad: ”Dags att vinna SM-guld”

Det var under gårdagen som SportExpressen kunde avslöja att Astrit Ajdarevic skrivit på ett treårskontrakt med Djurgården.På lördagen presenterades Ajdarevic i paus när Djurgården tog emot Lilleström.– Det är dags att göra drömmarna till verklighet och försöka vinna SM-guld, säger Astrit Ajdarevic.

Tipsa en kompis

Friday 8 February

Vinner dragkampen om Astrit Ajdarevic

Asitrit Ajdarevic är klar för Djurgården.SportExpressen kan avslöja att 28-åringen har skrivit på ett treårskontrakt med klubben.Ajdarevic väntas bli presenterad under lördagen.– Vi får se de närmaste dagarna, säger han.

Tipsa en kompis

Friday 8 February

Succéstart för Kalmars nye landslagsspelare

Första riktiga testet för Kalmar FF.Då får nye tränaren Magnus Pehrsson klart besked – nyförvärvet Fidan Aliti håller klass både bakåt och framåt.Landslagsspelaren gör succé och fixar kvitteringen mot ryska Arsenal Tula med ett vaket nickmål.

Tipsa en kompis

Friday 8 February

”Jag vill inte känna att det är något jag fejkar”

Olivia Schough är högaktuell för VM - efter petningen av Gerhardsson.SportExpressen har träffat Djurgårdens nya stjärna, i ett samtal om pengar, karriären och att uppskatta nuet.Något Olivia Schough och hennes systrar lärt sig av sin mamma som de förlorade för snart tio år sedan.– Jag låter mig själv vara ledsen för att sen kunna vara glad och känna att det inte är något som jag fejkar, säger landslagsspelaren.