Tipsa en kompis

2018-09-23

Hysén redan tillbaka – med mot BK Häcken

Comebacken skulle dröja ett par veckor.Men Tobias Hysén är med i Blåvitts matchtrupp mot BK Häcken.– Stort plus till ”Tobbe” och medicinska teamet, säger assisterande tränaren Alf Westerberg på klubbens hemsida.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Häcken

Grundat år: 1940

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:59

Derbyt är slutsålt – finns inte en enda biljett kvar

Det finns inte en enda biljett kvar till derbyt mellan BK Häcken och IFK Göteborg.Intresset är större än någonsin i hemmalagets historia.–Det är verkligen superroligt, säger Elin Öst Sandström, som är marknadsansvarig.

Tipsa en kompis

15:28

Svaret: ”Ingen här vill vara Göteborgs lag”

GÖTEBORG. Enligt Poya Asbaghi, 33, är IFK Göteborg laget som representerar Göteborg.BK Häcken tar Blåvitt-tränarens utspel med ro.– Han målar upp det som att vi vill vara Göteborgs lag – men det vill nog ingen i Häcken. Vi vill vara Hisingens lag, säger lagkaptenen Rasmus Lindgren, 34.

Tipsa en kompis

11:32

Avbräcket: Stjärnan kan missa derbyt

GÖTEBORG. Häcken laddar för derby mot IFK Göteborg på Hisingen.Samtidigt går lagets store stjärna Paulinho, 33, en kamp mot klockan för att hinna bli spelklar.– Han är bättre i dag än i går, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson.

Tipsa en kompis

Thursday 23 May

JUST NU: Saknas – kan missa derbyt

GÖTEBORG. Han fick behandling när Blåvitt mötte Hammarby i måndags.Giannis Anestis, 28, har inte tränat på hela veckan – och i dag saknades han igen.Nu riskerar målvakten att det heta missa derbyt mot BK Häcken på lördag.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Besviken Erlingmark gillar när det är grinigt

GÖTEBORG. August Erlingmark var besviken efter matchen mot Hammarby.För att det bara blev en poäng – och för att det inte blev något mål den här gången heller.– Nu får vi göra det mot Häcken på lördag i stället, säger han.

Tipsa en kompis

Sunday 19 May

Häcken vann efter en kaosavslutning

BK Häcken såg ut att gå mot en komfortabel seger mot Sirius.Men Sirius var på väg mot en vändning, och slutet av matchen blev högdramatiskt.Häcken vann till slut med 4-3.

Tipsa en kompis

Sunday 19 May

Målkalas på Studenternas när Häcken vann

Häckens mittback Juhani Ojala kom lite oväntat i centrum när BK Häcken vann med 4–3 mot Sirius. Han gjorde ett mål, orsakade två straffar till Siirius och blev utvisad.

Tipsa en kompis

Sunday 19 May

Räknar med en bättre sommar än förra året

0–0 mot serieledaren Malmö senast.Nu väntar fyran Hammarby och trean Häcken i de två kommande allsvenska matcherna.IFK Göteborg, tvåan, går mot sommaruppehållet som allsvenskans stora skräll.– I vissa stora matcher förra året var det många som ibland ryggade tillbaka och spelet låste sig. Nu vill alla verkligen ha bollen, säger mittbacken Calle Starfelt som en förklaring till årets framgångar.