Tipsa en kompis

2018-09-27

Han kom inte undan med den filmningen

Häckens Viktor Lundberg knuffades omkull i matchen mot Kalmar.Var knuffen tog? Bröstet.Var han tog sig? Ansiktet.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Väsby

Grundat år: 1925

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 30 May

JUST NU: Häcken tar hem cupguldet

BK Häcken har vunnit Svenska cupen.Göteborgslaget körde över AFC Eskilstuna efter mål av Alexander Faltsetas, Joona Toivio och Viktor Lundberg.Därmed är föreningens andra titel någonsin i hamn.

Tipsa en kompis

Tuesday 5 March

Djurgårdens miljonvinst trots stora publiktappet

Trots att publiken svek gjorde Djurgården en vinst på 18,7 miljoner kronor år 2018.Största förklaringen?56 miljoner kronor i spelarförsäljningar för Felix Beijmo, Tino Kadewere och Magnus Eriksson.

Tipsa en kompis

Tuesday 8 January

”Då skulle han inte träffa oss”

Djurgården har sparkat i gång säsongen 2019.Fyra nyförvärv har redan plockats in och dessutom är både Magnus Eriksson och Astrit Ajdarevic aktuella för klubben.För SportExpressen berättar sportchefen Bosse Andersson om truppbygget och mötet som han och Thomas Lagerlöf hade med Ajdarevic på Bromma flygplats.– Han skulle inte träffa oss om han inte tyckte att Djurgården var intressant, säger sportchefen.

Tipsa en kompis

Monday 24 December

”Det har växt ut till att bli min klubb nu”

Magnus Eriksson har landat i Stockholm.Frågan är om han är här för att stanna?SportExpressen träffade MLS-stjärnan under semestern i huvudstaden för att tala om året i USA, det nya pappalivet och chanserna om en comeback i Djurgården.– Det har blivit väldigt mycket känslor kring Djurgården och det har växt ut till att bli min klubb, säger "Mange".

Tipsa en kompis

Friday 7 December

“Den finaste tröst de kan ge Håkans familj”

Håkan Jeppsson är död.Nu hyllas Malmö FF-ordföranden av sina gamla spelare.– Fotbollen är så klart sekundär i det här läget men den finaste tröst laget kan ge Håkans familj nu är att åka ner till Turkiet och vinna mot Besiktas, säger förre MFF-spelaren Magnus Eriksson.

Tipsa en kompis

Friday 16 November

Är på väg att värvas till allsvenskan igen

Djurgården jobbar på att få hem Magnus Eriksson från San Jose Earthquakes.En första kontakt är tagen mellan partern och mycket talar för att anfallaren lämnar MLS-klubben trots två år kvar på kontraktet.- Vi har en bra relation men det är några pusselbitar kvar att lösa, säger sportchefen Bosse Andersson.

Tipsa en kompis

Saturday 10 November

Förre AIK-spelaren hjälper gärna Gnaget

AIK hoppas på BK Häcken mot IFK Norrköping.Och den förre AIK-spelaren Viktor Lundberg, 27, hjälper gärna till.–Klart man tänker på guldstriden och gör vi vårt jobb så vinner de, säger han.Följ guldstriden i allsvenskan - live på C More (extern länk)

Tipsa en kompis

Wednesday 25 July

Klart: Stjärnan lämnar Östersunds FK direkt

Brwa Nouri blir näste storstjärna att lämna Östersunds FK.Mittfältaren är klar för indonesiska Bali United, bekräftar sajten OSDsport.