Tipsa en kompis

2018-09-28

Hjärnan bakom BK Häckens stora lyft

GÖTEBORG. En klasspelare från en allsvensk toppkonkurrent, en icke planerad blixtvärvning och ett FC Barcelona-fostrat långskott.Tre förstärkningar under sommarfönstret som gett BK Häcken ett rejält lyft.– Jag tycker att vi har fått väldigt bra utdelning, säger sportchefen Sonny Karlsson, som inspirerats av Gif Sundsvalls framfart.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

FC Barcelona

Grundat år: 1899

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:21

Uppgifter: Barcelona vill värva klubbikonen

Vincent Kompany har haft stora skadeproblem de senaste åren och fallit i Manchester Citys hierarki.Men det finns intresse för belgaren.Enligt The Sun överväger Barcelona att värva mittbacken.

Tipsa en kompis

23:45

”Hoppas att Messi antar min utmaning”

Cristiano Ronaldo lämnade Real Madrid för en ny utmaning i Serie A.Nu uppmanar han sin förre ligarival Leo Messi att ta samma steg.

Tipsa en kompis

Sunday 9 December

Hånet – efter Messis nya show med Barça

Lionel Messi gjorde två drömmål för Barcelona på lördagen.Då passade den engelske ikonen Gary Lineker på att skicka en pik – till slutresultatet i Ballon d'Or.

Tipsa en kompis

Friday 7 December

Pojken charmade hela världen – lever nu i misär

Han tillverkade sin egen Messi-tröja av en plastpåse och charmade hela världen.Sen fick han träffa sin store idol.Nu har den afghanske pojkens familj tvingats till flykt efter kidnappningshot från talibaner.– Vi lever i skräck, säger brodern enligt BBC.

Tipsa en kompis

Monday 3 December

Bryter sviten: Prisas som bäst i världen

En tio år lång svit är bruten.Årets vinnare av Ballon d'Or heter varken Leo Messi eller Cristiano Ronaldo.Han heter Luka Modric.

Tipsa en kompis

Monday 3 December

Sviten är bruten – Ballon d'Or till Luka Modric

Tio år i rad har en av Cristiano Ronaldo och Lionel Messi vunnit fotbollsvärldens mest prestigefyllda individuella pris, Ballon d'Or. Men nu är den sviten bruten. Mittfältaren Luka Modric utsågs till världens bästa herrfotbollsspelare efter att ha vunnit Champions League med Real Madrid och tagit sitt Kroatien till final.

Tipsa en kompis

Wednesday 28 November

Säkrade gruppsegern – efter Messis briljans

Med en omgång kvar ledde Lionel Messi sitt Barcelona till gruppsegern.Han gav först laget ledningen mot PSV – och med en briljant frispark spelade han sedan fram Gerard Pique som styrde in 2-0.Matchen slutade 2-1 till Barcelona.

Tipsa en kompis

Wednesday 28 November

Messi räddade uddlöst Barcelona

Barcelona var i praktiken redan klara för slutspel i Champions League innan man mötte PSV på bortaplan. Men de spanska mästarna visade inte upp något av den tidigare formen man haft. Men då klev Lionel Messi fram. Argentinaren låg bakom båda Barcelonas mål i 2–1-vinsten.