Tipsa en kompis

2018-09-30

Viktig poäng för BP mot Kalmar

Brommapojkarna jagade fast mark mot Kalmar. I två minuter var de där, sedan kom kvitteringen.– Jag är supernöjd med prestationen, inte med resultatet, säger BP-tränaren Roberth Björknesjö efter 1–1-matchen.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Brommapojkarna

Grundat år: 1942

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Fotbollsfabriken – så gick det för TV4:s supertalanger

Tv-serien ”Fotbollsfabriken” skildrade ett av Sveriges bästa ungdomslag, Brommapojkarna P98 akademi.Men var befinner sig TV4:s fotbollstalanger i dag, sju år senare.Hur många blev proffs? Vem kallas en flopp – och vilka lämnade fotbollen?

Tipsa en kompis

Wednesday 17 April

Hemliga spelet – bakom supertalangen Jack Lahne

Jack Lahne, 17, är en av svensk fotbolls hetaste spelare.Efter att ha slagit igenom på allvar med Brommapojkarna under 2018 lämnade han Sverige för Frankrike och klubben Amiens i vintras – men återvände bara två månader senare för att spela i AIK.I bakgrunden finns en omtumlande resa genom fotbollens transfermaskin.SportExpressen berättar om spelet om supertalangen.

Tipsa en kompis

Sunday 14 April

Pllana spräckte sviten med kryss

Gais var på väg mot det tredje krysset i rad.Då gick Leonard Pllana omkull i straffområdet – och gjorde själv mål på straffen.– Det var skönt för oss spelare, men även för supportrarna som kom hit och stöttade oss, säger Pllana efter 2–1-segern borta mot Brommapojkarna.

Tipsa en kompis

Friday 5 April

AIK lånar Jack Lahne fram till sommaren

Den 17-årige anfallaren Jack Lahne gjorde succé i Brommapojkarna förra säsongen. För två månader sedan lämnade han BP för franska Amiens och nu köper de loss Lahne. Men först ska han tillbringa våren i AIK på ett lån som sträcker sig till den 31 juli.

Tipsa en kompis

Friday 5 April

Klart: AIK lånar supertalangen

AIK landar sin sista minuten-värvning.Anfallstalangen Jack Lahne lånas in från Brommapojkarna fram till sommaren, det bekräftar nu AIK på sin officiella hemsida.

Tipsa en kompis

Sunday 31 March

Snodde segern mot Rydströms förra lag

Henrik Rydström snuvade sitt gamla Kalmar på tre poäng i premiären.Efter en omdiskuterad straffsituation vann Sirius med 2-0 efter Karl Larsons och Sam Lundholms mål.Se straffsituationen i tv-spelaren ovanför.

Tipsa en kompis

Saturday 30 March

Tillbaka efter sju år – fick en drömstart

Västerås SK är tillbaka i superettan.Och nykomlingen fick en drömstart borta mot exallsvenska Brommapojkarna.Simon Johansson avgjorde när han satte 2–1-målet i en omställning.

Tipsa en kompis

Saturday 30 March

Nykomlingens drömöppning i superettan

Första matchen i superettan på sju år.
Då vann Västerås borta mot Brommapojkarna.
– Det var skönt, säger VSK:s Simon Johansson till C More.