Tipsa en kompis

2018-09-30

MFF mållösa för första gången på 15 matcher

20 hörnor, 18 avslut och en hel drös heta målchanser.Då gick Malmö FF mållöst av en allsvensk match för första gången sedan derbyt borta mot Trelleborg 13 maj.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Trelleborg

Grundat år: 1926

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Friday 16 November

Sparkas som tränare – efter stora problemen

Nu är det klart.Patrick Winqvist tvingas lämna rollen som huvudtränare för Trelleborgs FF.– Efter de analyser vi nu gjort av säsongen har vi kommit fram till att vi behöver en förändring i huvudtränarrollen inför nästa säsong, säger TFF:s klubbdirektör Mattias Kronvall i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 November

Uppgifter: Han sparkas efter allsvenska fiaskot

Trelleborgs FF åkte ur allsvenskan.Nu uppges lagets tränare Patrick Winqvist få sparken.– Jag svarar inte på några frågor för stunden. Det är en process som är i gång, vi är inte klara med den processen, säger Bo Andersson från TFF:s styrelse till FotbollDirekt.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

Winqvist vill stanna i TFF: ”Jättestort misslyckande”

Trelleborgs FF åkte ur herrallsvenskan som solklar jumbo.Men huvudtränaren Patrick Winqvist har tänkt vara kvar trots det sportsliga misslyckandet och degraderingen till superettan.– Det är ett läge vi har ett ansvar för att lösa, säger han.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

BP tog kvalplatsen – Dalkurd åker ur

Brommapojkarnas dröm om allsvenskt spel även nästa år lever – medan Dalkurd får spela i superettan.17-årige Jack Lahne var en av BP:s förgrundsfigurer när Trelleborg besegrades med 3–0.Nu väntar kvalspel mot AFC Eskilstuna.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

Dalkurd nära nedflyttning – BP i ledning

Allsvenskans bottenstrid ser ut att vara avgjord efter bara tjugo minuter. BP, som inför matchen har två poäng till godo på jagande Dalkurd i kampen om kvalplatsen, har tagit ledningen med 2–0 hemma mot redan nedflyttningsklara Trelleborg.

Tipsa en kompis

Tuesday 6 November

”Allsvenska konkurrenter borde bli farmarlag åt AIK och Malmö FF”

Trelleborgs FF kan komma tillbaka till allsvenskan och tryggt etablera sig där.Men inte utan hjälp av Malmö FF.Jag ser en framtid där vi kan stärka svensk fotboll, både toppen och botten.Med föreningar som TFF, Dalkurd och BP som matarklubbar åt storklubbar som Malmö FF, AIK och Hammarby.

Tipsa en kompis

Monday 5 November

Förre stjärnan sparkade Trelleborg ur allsvenskan

För ett år sedan hyllades Dino Islamovic när han med ett drömskott sköt TFF upp i allsvenskan.Den här kvällen straffade han sina tidigare kompisar och tryckte ner laget i superetta.– Det är speciellt att komma hit igen, säger Östersundsanfallaren till C More efter segern (0-1) i Trelleborg.

Tipsa en kompis

Monday 5 November

Just nu: Trelleborg ut ur allsvenskan

Trelleborgs FF är nära superettan. Laget måste vända och vinna matchen mot Östersund för att rädda sig kvar i allsvenskan.