Tipsa en kompis

2018-10-01

Jättetavlan: Tappar in bollen i eget mål

Dråpliga scener i Örebro.Trelleborgs målvakt Marko Johansson stod för en jättetabbe vid Johan Mårtenssons 1-0.– Han borde så klart tippa bollen över ribban, säger Anders Fredriksson i C More.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Örebro

Grundat år: 1908

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:45

Stjärnans svar om framtiden: ”Haha, du får fråga Sonny…”

Paulinho, 32, trodde att han skulle vara såld vid det här laget.Men stjärnan är tillbaka på Hisingen och kör hård försäsongsträning.–Jag har bud från många klubbar, säger han.

Tipsa en kompis

Monday 21 January

ÖSK fick träna ute – Kif fick gå till gymmet

Plogat eller inte plogat? För de båda allsvenska fotbollslagen ÖSK och Kif som tränar på Behrn Arena gäller samma regler på pappret – i verkligheten kan det vara olika. Det fick Kif:s damer erfara under måndagen.

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

Glädjebeskedet: ”Helt otroligt enligt läkarna”

SM-guldsäsongen förstördes efter ett otäckt benbrott i cupmatchen mot Örebro.Nu är AIK:s mittback Jesper Nyholm på väg tillbaka.– Jag tror ta mig fan det, säger han till FotbollDirekt.

Tipsa en kompis

Wednesday 9 January

Lämnar Sverige – klar för spel i Saudiarabien

Örebro SK tappar ännu en viktig spelare till nästa säsong.Anfallaren Kennedy Igboananike lämnar klubben för spel i Saudiarabien.

Tipsa en kompis

Tuesday 8 January

Örebro värvar amerikansk anfallare

Den damallsvenska nykomlingen Kif Örebro har gjort klart med amerikanskan Heather Williams som ansluter från Lidköping. Anfallaren var tillsammans med Lidköping närmast att utmana Örebro om platsen i högsta serien förra säsongen – och då imponerade Williams på Örebro.

Tipsa en kompis

Friday 28 December

Växjö värvar från Örebro: ”Är en intressant spelare”

Damallsvenska Växjö har värvat Adelisa Grabus från nyuppflyttade Kif Örebro.

Tipsa en kompis

Thursday 27 December

Nobbar nytt kontrakt – klar för engelsk klubb

Här är nästa tapp för Örebro.Sebastian Ring, 23, är på plats i England för att göra klart med engelska Grimsby Town, kan SportExpressen avslöja.Enligt SportExpressens uppgifter har Ring nobbat ett treårsavtal med ÖSK för att i stället flytta till England.

Tipsa en kompis

Tuesday 25 December

Bryter kontraktet – vill flytta tillbaka

Förre AIK-spelaren Ahmed Yasin flyttade till Al Khor Sports Club i Qatar i somras.Nu bryter han kontraktet med klubben.- Det stämmer att jag är fri spelare nu. Jag vill tillbaka till Europa, säger han.