Tipsa en kompis

2018-10-07

Özcan: ”Vi kan strula till det för topplagen”

Oavgjort mot Gif Sundsvall och förlust hemma mot Östersund.Nu vill Djurgården avsluta säsongen starkt och störa konkurrenterna.– Vi kan strula till det för topplagen, säger Özcan Melkemichel.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

GIF Sundsvall

Grundat år: 1903

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

11:30

Lustig nära övergång – nobbar allsvenskan

AIK och Malmö FF ser ut att kunna glömma Mikael Lustig.Enligt SportExpressens uppgifter landar landslagets högerback i dag i Belgien för att genomgå läkarundersökningen hos KAA Gent.Går allt som planerat väntas han skriva på för den belgiska klubben inom kort.

Tipsa en kompis

Friday 14 June

Är detaljer från att sälja lagkaptenen

Gif Sundsvall är bara detaljer från att sälja lagkaptenen Linus Hallenius.Enligt SportExpressens uppgifter är Apoel FC och Giffarna i princip överens om övergångssumman för anfallaren - och går allt som planerat ansluter 30-åringen när Apoel inleder försäsongen om någon vecka.

Tipsa en kompis

Tuesday 11 June

”Det kunde hanterats på ett annat sätt…”

MADRID. Mikael Lustigs kontrakt med Celtic går ut i sommar.Men framtiden är fortfarande oklar. Efter matchen mot Spanien bekräftar han intresset från Malmö FF och medger att det finns en besvikelse gentemot Celtic.– Det kunde hanterats på ett annat sätt, vad som hänt och sagts, säger han.

Tipsa en kompis

Tuesday 11 June

Sundsvall nobbar bud på Hallenius

Apoel Nicosia har lagt ett första bud på GIF Sundsvalls anfallare Linus Hallenius.Enligt SportExpressens uppgifter ligger budet på dryga två miljoner kronor - men kan stiga till mer än fyra miljoner kronor om vissa prestationsbaserade bonusar faller ut.Men Sundsvall har tackat nej till budet.- Det var för dåligt, det är inget som är nära, säger sportchefen Urban Hagblom.

Tipsa en kompis

Wednesday 5 June

Kan sälja Hallenius – till utländsk klubb

Visar intresse för Sundsvall-spelaren • Lyssna på nya ”Disco & Noa” här!

Tipsa en kompis

Sunday 2 June

Köpte halsdukdar för 60 000: ”Impulsivt”

GIF Sundsvall är i ekonomisk kris.Landslagsstjärnan Emil Forsberg har försökt hjälpa till genom att köpa 100 specialhalsdukar.Vad han gjort med dem?Ingenting, än så länge.–Jag har inte hunnit besöka kansliet och hämta ut dem än, säger Forsberg.

Tipsa en kompis

Sunday 2 June

”Vi kommer skjuta från halva planen”

Oscar Linnér blev syndabock när AIK tappade poäng mot Gif Sundsvall.Nikola Djurdjic tror att det ökar Hammarbys chanser till seger i derbyt.– Vi ska prova att skjuta från halva planen. Han ger oss en bra chans att vinna, säger ”Niko” inför det heta Stockholmsderbyt.- De får gärna prova med det, säger Linnér med ett skratt.

Tipsa en kompis

Saturday 1 June

Dramatiska slutminuter i norrländskt derby

I det jämtländska solskenet var det en avslagen tillställning mellan Östersund och Sundsvall – fram till slutminuterna, då derbykänslorna vaknade till liv.