Tipsa en kompis

2018-10-07

Ny frisparkskanon frälste Hammarby – vände dubbla underlägen

Hammarby börjar göra det till en vana – vackra frisparksmål. I Förra omgången Kennedy Bakircioglu. Mot Brommapojkarna i 2-2-läge – Mads Fenger. En monsterfrispark som betydde 3-2 i det som slutade 4-2 till Hammarby.
– Jag var trött, det var dags att steppa upp, skrattar Mads Fenger i C More. Kennedy har visat mig.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Brommapojkarna

Grundat år: 1942

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

BP tog kvalplatsen – Dalkurd åker ur

Brommapojkarnas dröm om allsvenskt spel även nästa år lever – medan Dalkurd får spela i superettan.17-årige Jack Lahne var en av BP:s förgrundsfigurer när Trelleborg besegrades med 3–0.Nu väntar kvalspel mot AFC Eskilstuna.

Tipsa en kompis

Monday 5 November

Elfsborg förlorade i Bajramis sista match

Elfsborg spelade för Emir Bajrami som avslutade sin karriär på Borås Arena.Det höll i en halvlek då hemmalaget hade en 1–0-ledning, men i andra halvlek gjorde Brommapojkarna två mål och har nu en stor chans att få kvala sig kvar i allsvenskan.– Nu ska vi försöka ta tillvara på det här läget, säger BP:s tränare Roberth Björknesjö till C More efter 2–1-segern.

Tipsa en kompis

Monday 5 November

BP tog sista chansen efter stark vändning

Brommapojkarna är ett steg närmare kvalspel.Efter en sensationell vändning till 2-1 borta mot Elfsborg ser laget ut att undvika direkt nedflyttning.

Tipsa en kompis

Monday 5 November

Just nu: BP i underläge efter straffmål

Brommapojkarna är illa ute i allsvenskan.
I halvtid ligger laget under borta mot Elfsborg med 1-0.

Tipsa en kompis

Wednesday 31 October

Flera scouter på plats för 16-årige talangen

Brommapojkarnas Jack Lahne är en jagad man.När klubben mötte IFK Norrköping i allsvenskans tredje sista omgång var scouter från många klubbar på kontinenten på Grimsta för att titta på honom.

Tipsa en kompis

Wednesday 31 October

Thern: ”Ser chansen som ganska liten...”

Seger igen – men Norrköping var inte nöjda med sin insats mot Brommapojkarna.Trots det sätter man återigen press på AIK och är klara för Europa nästa år.– Vi har en chans, men jag ser den som ganska liten, säger Thern.

Tipsa en kompis

Wednesday 31 October

Superräddningen som gav Hammarby segern

Här tar Hammarby en viktig trepoängare i jakten på en tredjeplats.Bajen kunde hålla undan och vinna borta mot Sundsvall - efter att Davor Blazevic räddat segern med en enhandsräddning på övertid.- Jag är jättenöjd och jätteglad, säger han till C-More efter 3-2-segern.

Tipsa en kompis

Wednesday 31 October

Han frälser ”Peking” – sätter press på AIK

IFK Norrköping var pressat borta mot Brommapojkarna.Men Gudmundur Thorarinsson skickade in en fräck retur, och såg till att sätta press på AIK i guldstriden.