Tipsa en kompis

2018-10-07

Rashidi: ”Vill säga så jävla mycket”

Bra minuter från tio poängs ledning med fem omgångar kvar.Men i kaoset som avslutade matchen mellan AIK och Örebro hann gästerna både missa en straff och kvittera.Dessutom visades Heradi Rashidi ut – och missar nu derbyt mot Djurgården.– De dömer straff mot oss, men inte mot dem. För mig är det bara sjukt, säger han.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Örebro

Grundat år: 1908

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 20 June

”Stänger inte dörren för James Keene”

Elfsborg slog Örebro med 2-1 i en träningsmatch.Och då gjorde James Keene, 33, comeback.–Vi stänger inte dörren för honom, säger klubbchefen Stefan Andreasson, som också ger sin syn på Pawel Cibickis framtid.

Tipsa en kompis

Monday 17 June

Gais-brassens oväntade vänskap – i BK Häcken

Brassen Netinho, 25, anslöt till Gais i vintras.Nu har han kommit till rätta i Göteborg – mycket tack vare sin nyfunna vänskap Paulinho.Samtidigt laddar han för sitt första Göteborgsderby.– Jag gillar att spela stora matcher, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 12 June

Stängs av tre matcher efter udda situationen

GÖTEBORG. Ahmed Yasin, 28, blev dragen i tröjan av IFK Göteborgs Sebastian Ohlsson – och delade ut en armbåge som träffade Blåvitt-spelaren i ansiktet.Nu stängs Häcken-stjärnan av i tre matcher för den uppmärksammade förseelsen i Göteborgsderbyt.”Wow”, skriver Yasin själv på Twitter om avstängningen.

Tipsa en kompis

Thursday 6 June

Så ska Helsingborgs IF rädda kontraktet: ”Oerhört viktigt”

Tio poäng på tolv matcher.Då blickar Helsingborgs IF ivrigt fram mot den allsvenska omstarten.– Nu har vi Örebro, Elfsborg och Sirius. Det är tre oerhört viktiga matcher för att vi ska få andas lite, säger backstjärnan Markus Holgersson.

Tipsa en kompis

Monday 3 June

Så ska miljarderna i allsvenskan fördelas

4,5 miljarder kronor strömmar in i svensk fotboll kommande sex år.Hur pengarna ska fördelas mellan topp- och bottenlag är inte okomplicerat.Samtidigt väcks frågan om ett allsvenskt ödesår, farhågor om löneinflation och att klubbar satsar hårt för att inte missa miljontåget.– Jag tror definitivt att många klubbar tar mer risker i år, säger Örebros vd Simon Åström.

LÄS ALLA DELAR I GRANSKNINGEN:DEL 1: Så stora är klyftorna i allsvenskanDEL 2: Siffrorna som avslöjar klubbarnas verklighet


Läs mer »

Tipsa en kompis

Saturday 1 June

”Helt säker – det var därför jag blev så arg”

GÖTEBORG. Benjamin Nygren, 17, nickade in kvitteringen mot Örebro – trodde han.I stället vinkades jättetalangen av för offside och varnades för protest.– Jag var helt säker på att det var mål. Därför blev jag så arg, säger Blåvittanfallaren.

Tipsa en kompis

Saturday 1 June

Känslan är att en flytt inte är given för Nygen

GÖTEBORG. En svag avslutning mot ett taktiskt disciplinerat Örebro.Uppehållet kommer lägligt, men IFK Göteborg kan se tillbaka på en strålande vår där man tagit stora steg både som lag och klubb.

Tipsa en kompis

Saturday 1 June

Dubbla skadesmällar när Blåvitt föll mot bottenlaget

Säsongens kanske största skrällag, IFK Göteborg, går på spelledighet med en tung 0-1-förlust mot Örebro i ryggen.
Mycket var jobbigt i Göteborg denna eftermiddag. Bara i den första halvleken drabbades laget av dubbla skador i backlinjen och Örebro bröt därmed Blåvitts åtta matcher förlustfria svit.