Tipsa en kompis

2018-10-08

Spansk afton: Då är Kalmar chanslösa

Skyttekungen Linus Hallenius satt på läktaren.Då klev två spanjorer fram och klädde av Kalmar FF.– En synnerligen rättvis seger till Sundsvall, erkände KFF-tränaren Henrik Rydström efter den klara förlusten.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

GIF Sundsvall

Grundat år: 1903

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 15 January

Utspelet: ”Säker på att det inte är hans beslut”

GÖTEBORG. Ferran Sibila, 30, lämnar Gif Sundsvall för att bli assisterande tränare i IFK Göteborg.Men enligt Sundsvalls sportchef Urban Hagblom var det inte spanjorens eget val.– Om beslutet hade legat på Ferran så… men jag tror inte att det är han som har fattat beslutet, säger Hagblom till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Monday 14 January

Så ska spanska modellen ta Blåvitt tillbaka till toppen

Ferran Sibila, 30, är på plats och IFK Göteborg har tecknat ett treårsavtal med Soccer Services.Bolagets utvecklingsmodell har hyllats av allt från Gif Sundsvall till Cesc Fábregas.– Hela poängen är utveckling av spelare och spelidé, säger klubbdirektören Max Markusson.

Tipsa en kompis

Sunday 13 January

”Hade jag varit smart hade jag fattat det...”

DOHA. Mikael Lustig har ryktats vara i princip klar för AIK.Nu talar landslagets back ut om framtiden - och säger att han helst vill skriva nytt kontrakt med Celtic.– Vi trivs bra i Glasgow och bollen är hos Celtic. Om de säger att de vill ha mig kvar kommer jag stanna, säger han.

Tipsa en kompis

Friday 4 January

Blåvitt tar in provspelare: ”Är lika bra som det låter”

IFK Göteborg testar två provspelare nästa vecka.Mittfältaren Christian Rubio Sivodedov, 21, från Gif Sundsvall och högerbacken Henrik Millbert, 25, från Umeå IK.–Det är ju lika bra som det låter. Det känns väldigt bra, säger Millbert till Piteå-Tidningen.

Tipsa en kompis

Sunday 16 December

Efter det rivna kontraktet – Hallenius kvar i Sundsvall fem år till

Sundsvalls skyttekung Linus Hallenius har kommit överens med klubben om ett nytt femårskontrakt. Det bekräftar Giffarna på sin hemsida.

Tipsa en kompis

Sunday 16 December

Klart: ”Jättetufft att veta vad jag egentligen ville”

Sundsvalls skyttekung Linus Hallenius har kommit överens med klubben om ett nytt femårskontrakt. Det bekräftar den allsvenska klubben på sin webbplats.

Tipsa en kompis

Saturday 15 December

Hallenius val – blir bäst betald genom tiderna

Här är glädjebeskedet till Gif Sundsvall.Enlig SportExpressens uppgifter har Linus Hallenius bestämt sig för att stanna i klubben - och anfallaren är överens med Giffarna om ett kontrakt som sträcker sig över fem år.Kontraktet gör att han blir bäst betald i klubbens historia.

Tipsa en kompis

Friday 14 December

Nobbar Giffarna: ”Har haft beslutsångest”

GIF Sundsvall har jagat BK Forwards mittback Daniel Björkman.Men affären blir inte av.Björkman har valt att nobba Giffarna - och väljer i stället mellan Örebro SK och en utländsk klubb.–Han har haft beslutsångest i flera dagar, säger agenten Michael Kallbäck till Nerikes Allehanda.