Tipsa en kompis

2018-10-09

Utpekade ersättaren dementerar nu själv

GÖTEBORG. Jonas Olsson har pekats ut som IFK Göteborgs nya huvudtränare.Men nu slår han tillbaka mot ryktena.– Jag kan dementera det, jag är inte aktuell som huvudtränare i IFK, säger han till Aftonbladet.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

West Bromwich

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 29 December

Spurs tunga kollaps – åkte på chockförlust

Harry Kanes drömmål till trots.Nykomlingen Wolverhampton chockvände borta mot Tottenham och vann med 3–1.– De slarvar väldigt mycket, säger Viasats expert Jonas Olsson.

Tipsa en kompis

Friday 21 December

Vändningen: Vill inte bli sportchef i Blåvitt

GÖTEBORG. Jonas Olsson, 48, återgår till sin roll som akademichef i IFK Göteborg.Därmed får Blåvitt se sig om efter en ny sportchef.– Jag har uttryckt en önskan om att inte vara aktuell till tjänsten som permanent sportchef just nu och har en vilja att återgå till min ordinarie tjänst, säger Blåvitts tillförordnade sportchef.

Tipsa en kompis

Thursday 20 December

Olsson lämnar Dif – karriären kan vara över

Jonas Olsson lämnar Djurgården efter två säsonger i klubben. Den tidigare landslagsbacken meddelar även att karriären med största sannolikhet är över.

Tipsa en kompis

Saturday 15 December

Berg: Han är inte en som bara snackar

Till sommaren går Marcus Bergs kontrakt med Al Ain ut.Nu hyllar anfallaren IFK Göteborgs sportchef Jonas Olsson.–När jag flyttar hem vill jag ha folk i klubben som man har en relation till och litar på, säger 32-åringen till Aftonbladet.

Tipsa en kompis

Friday 14 December

IFK Göteborgs besked: Flyttar upp FEM spelare

IFK Göteborg flyttar upp hela fem spelar i A-laget.Två får A-lagskontrakt, tre får lärlingsavtal.–Vi har en kull underifrån som gjort väldigt bra ifrån si, säger sportchefen Jonas Olsson.

Tipsa en kompis

Friday 14 December

IFK Göteborgs svar: Han är INTE aktuell

IFK Göteborg är på jakt efter en ersättare till Emil Salomonsson, 29.Men det blir inte Gefles Piotr Johansson, 23.–Han har varit ett av spåren, men är det inte längre, säger sportchefen Jonas Olsson.

Tipsa en kompis

Friday 14 December

Trotjänaren lämnar IFK Göteborg gratis

GÖTEBORG. Han är en av IFK Göteborgs största trotjänare.Nu flyttar Emil Salomonsson, 29, vidare efter sina åtta år i Blåvitt.Högerbacken blir därmed nästa spelare att lämna utan att klubben får betalt.– Det är bara att önska honom lycka till, säger Blåvitts sportchef Jonas Olsson.

Tipsa en kompis

Friday 14 December

Svaret: ”Jag blev inte alls överkörd”

Tillbaka till 4-4-2 och ett rakare spel – det gav IFK Göteborg nytt allsvenskt kontrakt.Nu svarar Blåvitts tränare Poya Asbaghi på hur han upplevde situationen när klubben tog in trotjänarna Jonas Olsson, Hjalmar Jonsson och Hannes Stiller för att ta sig ur krisen.– Jag blev inte alls överkörd, säger han i podcasten 3-5-2.