Tipsa en kompis

2018-10-09

Nu finns det inte tid för fler cirkusnummer

Och med en klassisk "har han fått sparken eller inte"-föreställning tar Cirkus Blåvitt två veckors paus.Eller?Knappast.Även med sportchefen på Hawaii är det full rulle.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

14:41

”Smickrande – jag håller ju på Blåvitt”

IFK Göteborg är intresserat av Joel Allansson, 26.Och mittfältaren är inte svårflörtad.–Jag håller ju på Blåvitt, säger han till GT.

Tipsa en kompis

Saturday 17 November

Bekäftar intresse för Joel Allansson

Joel Allansson, 26, sitter på utgående kontrakt och är på väg att lämna Randers.Hans gamla klubb IFK Göteborg följer mittfältarens situation.–Joel är ett av namnen vi har diskuterat och vi känner ju till honom sedan innan, säger sportchefen Jonas Olsson till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Friday 16 November

Blåvitts målvaktsjakt: Studerar norrmannen

IFK Göteborg jagar en ny förstemålvakt till nästa säsong – och klubben tittar på många namn.Ålesunds Andreas Lie, 31, är ett av dem, enligt GT:s uppgifter.–Jag kommenterar inga spelare förrän något är klart, säger sportchefen Jonas Olsson.

Tipsa en kompis

Thursday 15 November

Han lämnar IFK: ”Kändes inte aktuellt på något sätt”

GÖTEBORG. Marcus Degerlund, 20, återvänder till Hammarby.Efter den misslyckade utlåningen till IFK Göteborg är backen glad att det inte blev någon fortsättning i Blåvitt.– Med tanke på speltiden kändes det inte aktuellt på något sätt, säger han till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 November

”Man har undrat om man verkligen kommer tillbaka”

Jakob Johansson blev play off-hjälte när han gjorde Sveriges enda mål över två möten med Italien.Men korsbandsskadad höll honom borta från spel under mästerskapet.Nu är han tillbaka.– Det har varit tufft, man har undrat om man verkligen kommer komma tillbaka, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 November

Uppgifter: Guldhjälten kan återvända till Blåvitt

George Mourad, 36, uppges vara nära en återkomst i IFK Göteborg.Men inte som spelare.Utan som sportchef, skriver Aftonbladet.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 November

”Klart är det inte – men otroligt mycket närmare”

IFK Göteborg kan förmodligen glömma Gustav Svensson till nästa allsvenska säsong.Landslagsmittfältaren ligger i slutförhandlingar om en kontraktsförlängning med Seattle Sounders.– Klart är det inte, men otroligt mycket närmare, säger Svensson.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 November

"Blir till en schism och pajkastning"

Nilla Fischers tal under Fotbollsgalan har rört upp känslor i herrlandslaget.Mittfältaren Gustav Svensson är förbryllad över situationen som uppstått.– Det har blivit till lite av en schism och det är synd, säger Svensson.