Tipsa en kompis

2018-10-09

Öppnar för comeback av Henke i Helsingborg

Helsingborgs IF:s nye klubbdirektör Joel Sandborg, 38, har en tydlig plan hur man ska lyfta i allsvenskan.Han ser gärna att Henrik Larssons gör comeback i HIF.– Jag vill definitivt se honom i klubben. Sedan vet inte jag i vilken roll eller hur det ska se ut, säger Sandborg.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Landskrona

Grundat år: 1915

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 6 October

Henke på bänken – då vann Ängelholm

Henrik Larsson tog plats på bänken.Då tog Ängelholms FF en viktig trepoängare.– Utan att dra för stora slutsatser kring hur det påverkade matchen, men om jag utgår ifrån mig känns lösningen jättebra, säger huvudtränaren Alexander Tengryd till Helsingborgs Dagblad.

Tipsa en kompis

Saturday 6 October

Match avbruten efter skandalscener i superettan

Matchen mellan Öster och Landskrona i superettan är avbruten.
Bangers har slängts in på planen och matchbollar har stulits av bortafansen.
Det är ännu oklart om matchen kommer återupptas.

Tipsa en kompis

Saturday 6 October

Publikskandal i superettan – domaren bryter matchen

Nio sekunder in på andra halvlek i superettan-mötet mellan Öster och Landskrona smällde några bortafans av en smällare.Domaren Adam Ladebäck valde omedelbart att bryta matchen och kallade av spelarna från planen.

Tipsa en kompis

Thursday 4 October

Henrik Larssons första ord om det nya jobbet

Henrik Larsson åkte ur allsvenskan med Helsingborgs IF, lämnade klubben och svensk fotboll.Nu är han tillbaka – och jobbar gratis.– Jag har inget kontrakt med Ängelholm, och jag tar ingenting betalt, säger Larsson till solidsport.com.

Tipsa en kompis

Thursday 4 October

Avslöjar spelet bakom värvningen av Henke

Ängelholms FF skrev Henrik Larssons namn överst på en önskelista under ett krismöte.Två dagar efter första samtalet briserade bomben i fotbolls-Sverige. Här berättar ordförande Mikael Modig hur det gick till när den svenske fotbollslegendaren övertalades till att hjälpa division 1-laget.– Det är behjärtansvärt att han tar sig tiden. Han är eftertraktad av många, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 3 October

Här är Henrik Larssons nya tränarjobb

Henrik Larsson gör tränarcomeback – fotbollslegendaren har skrivit på för division 1-laget Ängelholm.

Tipsa en kompis

Wednesday 3 October

Uppgifter: Här är Henrik Larssons nya tränarjobb

Här är Henrik Larssons nya jobb inom fotbollen.Enligt Helsingborgs Dagblad är den svenske landslagsikonen klar för Ängelholms tränarstab.Ängelholm spelar just nu i division 1 södra.

Tipsa en kompis

Tuesday 2 October

Bomben: United vill ha Granqvist

Andreas Granqvist kan vara på väg mot en transferbomb.Enligt Fotbolldirekt överväger Manchester United att plocka in den svenske landslagskaptenen i kommande transferfönster i januari.En liknande lösning som klubben gjorde med Henrik Larsson– Jag vet om att det finns ett stort intresse för mig. United är otroligt smickrande men jag har ännu inte hört något konkret, bemöter Granqvist FotbollDirekts uppgifter.