Tipsa en kompis

2018-10-10

Uppgifter: IFK Göteborgs sportchef Mats Gren sparkas

Först skulle tränaren Poya Asbaghi sparkas efter IFK Göteborgs kräftgång i allsvenskan. En uppgift som inte stämde.
Men nu kommer nya uppgifter från Göteborgsposten om att det istället är sportchefen Mats Gren som får foten.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:59

Derbyt är slutsålt – finns inte en enda biljett kvar

Det finns inte en enda biljett kvar till derbyt mellan BK Häcken och IFK Göteborg.Intresset är större än någonsin i hemmalagets historia.–Det är verkligen superroligt, säger Elin Öst Sandström, som är marknadsansvarig.

Tipsa en kompis

15:28

Svaret: ”Ingen här vill vara Göteborgs lag”

GÖTEBORG. Enligt Poya Asbaghi, 33, är IFK Göteborg laget som representerar Göteborg.BK Häcken tar Blåvitt-tränarens utspel med ro.– Han målar upp det som att vi vill vara Göteborgs lag – men det vill nog ingen i Häcken. Vi vill vara Hisingens lag, säger lagkaptenen Rasmus Lindgren, 34.

Tipsa en kompis

11:32

Avbräcket: Stjärnan kan missa derbyt

GÖTEBORG. Häcken laddar för derby mot IFK Göteborg på Hisingen.Samtidigt går lagets store stjärna Paulinho, 33, en kamp mot klockan för att hinna bli spelklar.– Han är bättre i dag än i går, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson.

Tipsa en kompis

11:06

”Kan vara nån som knackar på dörren”

GÖTEBORG. IFK Göteborg imponerar i allsvenskan.Nu får det unga laget beröm – av förbundskaptenen.– Blåvitt har många spännande spelare som håller på att skjuta fart rejält. Flera kan vara aktuella för Januariturnén, säger Janne Andersson, 56.

Tipsa en kompis

Thursday 23 May

Uppgifter: Nära lämna Blåvitt – för 50 miljoner

IFK Göteborg kan vara på väg att göra en rekordaffär.Enligt Aftonbladet är klubben nära att komma överens med belgiska Genk om en övergång för Benjamin Nygren, 17.Prislappen på supertalangen väntas landa på 50 miljoner kronor.

Tipsa en kompis

Thursday 23 May

Blåvitt: ”Vi är laget som representerar Göteborg”

GÖTEBORG. IFK Göteborg har lyft med hjälp av sina talanger.Då passar Blåvitt-tränaren Poya Asbaghi, 33, på att skicka en passning mot Hisingen.– Det känns som att det är vi som är laget som representerar Göteborg, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 23 May

JUST NU: Saknas – kan missa derbyt

GÖTEBORG. Han fick behandling när Blåvitt mötte Hammarby i måndags.Giannis Anestis, 28, har inte tränat på hela veckan – och i dag saknades han igen.Nu riskerar målvakten att det heta missa derbyt mot BK Häcken på lördag.

Tipsa en kompis

Wednesday 22 May

Berg lämnar – kopplas ihop med IFK Göteborg

Marcus Berg, 32, lämnar Al-Ain.Snart är landslagsanfallaren därmed klubblös.Då tar ryktena om en hemkomst till IFK Göteborg ny fart.