Tipsa en kompis

2018-10-10

Julle utslängd av laget – stämmer nu klubben

Julle, 9, uteslöts från pojklaget eftersom han juridiskt sett är en flicka.Nu ska en stämningansökan mot hans förra fotbollsklubb skickas in.– Vi lämnar in den under veckan, säger Johanna Ingemarsson på ”Malmö mot diskriminering” till Sydsvenskan.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 00:01

Uwe Rösler om AIK:s tunga avbräck

AIK fick både Panos Dimitriadis och Anton Salétros avstängda till söndagens match mot Malmö FF.Två glädjebesked för MFF – men Uwe Rösler konstaterar lugnt:– De har några spelare borta, vi har några spelare borta, säger MFF-tränaren och rycker på axlarna.

Tipsa en kompis

Tuesday 25 June

Han visade mästartakter – men det gjorde inte AIK

Det var tänkt att AIK på allvar skulle ta upp jakten på Malmö FF.Men i stället utvecklade sig matchen mot IFK Norrköping till en ren och skär mardröm - och sämsta tänkbara start på andra halvan av allsvenskan för regerande svenska mästarna. Istället var det Totte Nyman som visade upp mästartakter.Nu är det upp till Norrköping att visa att laget har vaknat till liv igen.

Tipsa en kompis

Tuesday 25 June

Tunga slaget: Franz Brorsson tvingades bryta

Malmö FF:s backkris växer inför hatmatchen mot AIK.Nästa namn på skadelistan: Franz Brorsson.Mittbacken tvingades bryta träningsmatchen mot HNK Gorica, som slutade 1–1.

Tipsa en kompis

Monday 24 June

Smällen: fyra stjärnor kan missa stormötet

Malmö FF genrepar mot kroatiska Gorica.Utan fyra stjärnor som löper stor risk att missa även söndagens allsvenska stormöte borta mot AIK.–Matcherna kommer oturligt nog, för deras skull, en eller två dagar för tidigt, säger MFF:s tränare Uwe Rösler.

Tipsa en kompis

Sunday 23 June

”Jag kan inte garantera det ena eller det andra”

Anders Christiansen är en av Malmö FF:s absoluta nyckelspelare.Därför är han också ryktenas man i sommar. Nu bemöter han dem.– Det är samma som jag sa när jag skrev på kontraktet. Om möjligheten uppstår så har jag större ambitioner, säger mittfältsstjärnan om det utländska intresset.

Tipsa en kompis

Saturday 22 June

Klubben som storsatsar – för att värva MFF:s stjärna

Här är klubben som storsatsar för att värva MFF-stjärnan Anders Christiansen.New York City FC – där förre MFF-stjärnan Anton Tinnerholm spelar och varifrån Jo Inge Berget i år återkom –är på väg till Malmö för att landa affären.Enligt initierade uppgifter till Kvällsposten är mittfältsstjärnan öppen för en flytt, men klubbarna är inte överens.

Tipsa en kompis

Saturday 22 June

”Det är det som är vår stora styrka”

Förra säsongen fick hela Europa bevittna hans näsa för mål.I år har målskyttet hackat desto mer. ”Strunt samma”, menar Marcus Antonsson – så länge Malmö FF toppar tabellen.– Vi har otroligt många poängspelare i laget, det är vår stora styrka, säger anfallaren.

Tipsa en kompis

Saturday 22 June

”Malmö är en stad som vi trivs bra i”

En av MFF:s bästa spelare under vårsäsongen, relativt nybliven pappa och ytterligare ett kommande Europaspel några veckor bort.Arnor Traustason har fullt upp, men behåller lugnet tack vare frun Andrea och dottern Athena.–Malmö är en bra stad som hela familjen trivs i väldigt mycket, säger han.