Tipsa en kompis

2018-10-11

Uppgift: Han blir Ekdals ersättare

Janne Andersson gör två ändringar i startelvan mot Ryssland jämfört med förlusten mot Turkiet.Det uppger tidningen Aftonbladet.Gustav Svensson ersätter Albin Ekdal och Andreas Granqvist tar som väntat plats i mittförsvaret.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:05

Provspelaren erkänner: ”Formen är inte perfekt”

GÖTEBORG. Tio år i Barcelona, två i Manchester City.Nu kommer Gai Assulin, 27, närmast från en sejour i Kazakstan.Kan den förre supertalangen spela till sig ett kontrakt med IFK Göteborg?– Jag har inte spelat på länge så min form är inte perfekt, men det är försäsong nu och det kommer med tiden, säger han efter sin första provträning med Blåvitt.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 February

Efter Sundsvalls succé – Blåvitt testar spanjorer

Gif Sundsvall har haft stor framgång med sina spanska importer.Nu vill IFK Göteborg testa samma koncept.Enligt GT:s uppgifter kommer två spanjorer att provspela med laget i veckan.

Tipsa en kompis

Monday 18 February

Bekräftat: Ikonen tillbaka i Blåvitt

GÖTEBORG. Sebastian Eriksson, 30, återvänder till IFK Göteborg.– Hemma är hemma. Jag har ett stort antal erfarenheter med mig och ser fram emot att kunna bidra med det jag lärt mig i med– och motgång till de många unga spelare som finns i IFK Göteborgs trupp 2019. Spännande och inspirerande, säger Sebastian Eriksson.Kontraktet sträcker sig över 2021.

Tipsa en kompis

Sunday 17 February

Överens med Blåvitt – återvänder till klubben

Sebastian Eriksson återvänder till allsvenskan.Enligt GT:s uppgifter är mittfältarenöverens med IFK Göteborg om ett treårskontrakt.30-åringen väntas bli presenterad inom kort.

Tipsa en kompis

Sunday 17 February

17-åring bakom segern i cupen

När IFK Göteborg hade svårt att få in bollen mot division ett-laget Nyköping klev en 17-årig mittback fram.I 24:e minuten nickade Rasmus Wikström in sitt första A-lagsmål.– Jag vet att jag är stark på att sticka fram näsan och skalla in den, säger Wikström till C More.I slutet av matchen gjorde Blåvitt ett mål till och vann med 2–0.

Tipsa en kompis

Thursday 14 February

Blåvitts nya besked: Stänger träningarna

GÖTEBORG. IFK Göteborg vill inte avslöja några hemligheter inför match.Därför kommer de två sista träningarna före match vara stängda den första timmen även under 2019.– Precis som förra året säger jag inte att de kommer att innebära att vi vinner alla matcher, säger Blåvitt-tränaren Poya Asbaghi.

Tipsa en kompis

Monday 11 February

Katalanerna kliar sig nog i huvudet

ALBUFEIRA. Blåvitt har haft ett kanonläger i Portugal.Sedan skulle det spelas match – och allt såg ut som vanligt igen.Men en rejäl injektion finns redan i Göteborg.

Tipsa en kompis

Monday 11 February

Ett blek Blåvitt föll i Portugal

ALBUFEIRA. IFK Göteborg avslutade träningslägret med förlust.Sydkoreanska Jeonnam Dragons vann med 1-0.