Tipsa en kompis

2018-10-11

Stora kaoset inför MFF:s ödesmatch

Kortaste resan i Europa League-gruppspelet – men längst restid, längre än till Istanbul.Av rädsla för den stora ombyggnationen då E6:an stängs väljer Malmö FF – enligt vad Kvällsposten erfar –att resa till matchen mot Sarpsborg med flyg till Trollhättan och vidare med buss.– Vi har diskuterat detta ganska mycket, säger MFF:s vd Niclas Carlnén.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

12:56

Allvenska toppmötet stoppas för Harbuzi

På torsdagen begravdes Labinot Harbuzi, en vecka efter att han tragiskt gick bort.Nu har Malmö FF kommunicerat hur mittfältarens minne kommer att hedras vid lördagens match mot Hammarby.Bland annat kommer spelet att stannas i matchminut 23, den siffra Harbuzi spelade med under tiden i MFF.

Tipsa en kompis

Igår 20:52

Kalldusch för Rosengård: dubbeldröm kan spricka

FC Rosengårds dubbeldröm är på väg att spricka.Guldet i damallsvenskan finns inom räckhåll.Men kvartsfinalen i Champions League är mycket längre bort.Efter 2-3 mot Slavia Prag på Malmö IP är FCR illa ute i Europasatsningen.

Tipsa en kompis

Igår 14:14

JUST NU: Vännerna tar farväl av Harbuzi

Labinot Harbuzis död sörjs av fotbollsfamiljen – men främst av hans egen.På torsdagen begravdes han på Östra kyrkogården i Malmö.– Det går inte att beskriva. Det är tungt. Jag minns honom som en rar, trevlig och glad pojke. Jag har förlorat en ängel. Jag har förlorat mitt halva jag, sa pappan Ismet Harbuzi till Kvällsposten inför begravningen.

Tipsa en kompis

Tuesday 16 October

Jansson: ”Sorgligt, det var en lång tyst minut”

Sorgband och en tyst minut både i Solna och i Kalmar.Den förre U21-landslags- och MFF-spelaren Labinot Harbuzi hedrades inför Sveriges landskamper på tisdagskvällen.– Sorgligt. Det var en lång tyst minut, säger mittbacken Pontus Jansson.

Tipsa en kompis

Monday 15 October

Durmaz kamp för jämställdhet fortsätter: ”Mer måste till”

Landslagsyttern Jimmy Durmaz kamp är en ständig kamp. Den för jämställdhet. I sitt arbete med ”Locker Room Talk” är han ansiktet utåt. – Det är nått jag brinner för – att hjälpa så många som möjligt – och mer måste till för att det ska bli bättre, säger Jimmy Durmaz till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Monday 15 October

Jansson anmäls: ”Blev tvingad att be om ursäkt”

Pontus Jansson blev tillrättavisad av en reporter i England.Nu kan svensken straffas för det ord han använde under intervjun.–Jag tror inte att något kommer att hända, säger Jansson själv

Tipsa en kompis

Monday 15 October

Janne Andersson, Granqvist och Pontus Jansson håller presskonferens

I morgon är det dags för Sverige att ta emot Slovakien hemma på Friends i en träningslandskamp. Janne Andersson, Andreas Granqvist och Pontus Jansson håller presskonferens.

Tipsa en kompis

Sunday 14 October

Spelarnas krav uppfyllt: Så ska Harbuzi hedras

Jimmy Durmaz ville att landslaget skulle hedra den avlidne Labinot Harbuzi under tisdagens match mot Slovakien.Nu har förbundet lyssnat på hans krav.