Tipsa en kompis

2018-10-21

Reste sig efter det bisarra självmålet

Sirius stod för alla mål i söndagskvällens 2-1-vinst mot Trelleborg. Trots det låg man länge risigt till – efter att Johan Eiswohld nickat in bollen i fel mål.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Trelleborg

Grundat år: 1926

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 9 January

MFF-talangen klar för Gais

GÖTEBORG. Marko Johansson, 20, var utlånad från Malmö FF till Trelleborg förra säsongen.Nu byter målvaktstalangen klubb – till Gais.– Marko har visat sin talang som målvakt under de senaste två säsongerna och det är många klubbar som haft ögonen på honom längs vägen, säger Gais tränare Bosko Orovic.

Tipsa en kompis

Monday 7 January

Talangen nära att lämna Malmö FF

Marko Johanssons tid i Trelleborgs FF är över.Men det är långt från säkert att målvakten återvänder till Malmö FF 2019.Enligt tidningen GP är 20-åringen aktuell för Gais.

Tipsa en kompis

Thursday 3 January

Här är Peter Swärdhs nya jobb efter fiaskot

Peter Swärdh tar över Trelleborgs FF som manager.Magnus Andersson och Kristian Haynes bildar tränarduo.– Genom Peter i rollen som manager med Kristian Haynes och Magnus Andersson som tränare får vi en komplett sportorganisation som vi tror mycket på, säger klubbdirektören Mattias Kronvall i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Wednesday 2 January

Mårtensson ersätter Malmö FF-talangen

Marko Johansson återvänder till Malmö FF.Nu har Trelleborg hittat sin nya målvakt.Philip Mårtensson värvas från division 1-klubben Torns IF.

Tipsa en kompis

Monday 17 December

Elfsborg på jakt efter Trelleborgsanfallaren

Elfsborg slutade på en tolfteplats i årets allsvenska.Till nästa säsong väntas klubben plocka in en del nya namn. Enligt uppgifter till SportExpressen är Deniz Hümmet ett av namnen som Elfsborg överväger att förstärka anfallet med. Parterna har träffats och diskussioner förs.Men det finns även ett turkiskt intresse för anfallaren.

Tipsa en kompis

Tuesday 4 December

Pode om konflikten i TFF: ”Framförde synpunkter”

Marcus Pode, 32, får inte stanna kvar i Trelleborgs FF.Nu berättar han om konflikten mellan spelarna och tränarteamet när TFF åkte ur allsvenskan.– Jag framför synpunkter för egen del, men även för övriga spelare, säger Pode.

Tipsa en kompis

Monday 3 December

Sparkade tränaren: "Stolt över arbetet"

Patrick Winqvist, 42, kickades som tränare i Trelleborgs FF.Nu berättar han om känslorna efter beskedet.– Jag är stolt över arbetet jag gjort i TFF under fyra år, säger Winqvist.

Tipsa en kompis

Wednesday 28 November

MFF:s vassaste vapen: hysteriska målformen

Sedan Marcus Antonsson kom till MFF har han på 17 matcher från start gjort elva mål.Inför Genk-mötet värmde anfallaren upp med ett hattrick i den hemliga träningsmatchen mot Trelleborgs FF.–Det fortsatte att bygga på ett självförtroende som redan är högt, säger Antonsson.